GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk hayati önem taşıyor. fenerle CL gelirini paylaşma niyetimiz yok. Biz şampiyon olup bunlar seri başı bir takıma elenecek. Cukka bize kalacak.

hepimiz paradesi bekledik diye düşündük ama erden bey açıkladı

asıl sorun bonservis verecek paranın olmaması idi

bu arada fb illaki herhangi bir sezonda şampiyon olacak. sonsuza kadar şampiyon olamayacak değiller.

ancak benim katlanamadığım, bel altı rekabet etmeleri. vallahi yeter ya, bak mis gibi kadro kurmuşssun 7/7 başlamışsın ne güzel. ulan 5-0 kazandığın maçtan sonra hashtag kasıp algı yapmak, yöneticiler düzeyinde gs'a laf atıp hakem eleştirmek nedir. bir salın bizi yaaaa.

bak bjk maçında bildiğin skandal yaşandı kimsenin umurunda değil.

resmen keşke ligde hiç olmasalar ya. adamları geçen sene iki maçta da çoluk çocuk yener gibi yendik, onu bile zerre istemiyorum. gs'ın bunlarla aynı ligde bu şekilde rekabet etmesini, oyuncuların aynı sahaya ayak basmalarını bile istemiyorum.

normal şartlarda futbol izlemek istiyorum lan normal maç yaw :/

Transfer sezonu boyunca Paredes'in kararını beklediler, bu yüzden geriye hiç bir alternatif kalmadı. En azından Dominguez'i alabilirlerdi, o zaman 3 senedir form tutamamış Ndombele'nin form tutması icin dua etmezdik.
Haklısın. Yönetim transferde hatalar yaptı. Daha iyi bir yönetim alternatifiniz olmadığı için bir şey diyemiyoruz. Umarım E. Timur şunu anlamıştır. Bu taraftir yıllardır tempolu orta sahaya hasret. Orta sahaya alacağın adamlar Tempolu olacak. Genç olacak. Umarım bunu anlamıştır. Demirbay alinmasa yine 4 milyona tempolu bir genç alinabilirdi. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki yıllarda düşüşte oyunculardan çıkıp yükselişte oyuncuları kadroya katmaliyiz.

Haklısın. Yönetim transferde hatalar yaptı. Daha iyi bir yönetim alternatifiniz olmadığı için bir şey diyemiyoruz. Umarım E. Timur şunu anlamıştır. Bu taraftir yıllardır tempolu orta sahaya hasret. Orta sahaya alacağın adamlar Tempolu olacak. Genç olacak. Umarım bunu anlamıştır. Demirbay alinmasa yine 4 milyona tempolu bir genç alinabilirdi. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki yıllarda düşüşte oyunculardan çıkıp yükselişte oyuncuları kadroya katmaliyiz.
Demirbay ı yerli sayıldığı için aldı. Keyfinden değil

Transfer sezonu boyunca Paredes'in kararını beklediler, bu yüzden geriye hiç bir alternatif kalmadı. En azından Dominguez'i alabilirlerdi, o zaman 3 senedir form tutamamış Ndombele'nin form tutması icin dua etmezdik.
Parades mi kaldı bizimkiler sezon başı teklif yaptılar sonra başka oyunculara yöneldi. Bizim asıl hedef amrabat'tı erden timur da açıkladı bunu şampiyonlar ligine kalmamız kesin olmadığı içinde limit konusunda sıkıntılıydık alamadık son gün manu araya girdi aldı oyuncuyu.

demirbay antep ve samsunun macının en iyi ismiydi yalnız.gelişen teknoloji sosyal medya denen agı boka cevirdiği için insanlar sabırsız ve tuhaf yorumlarda bulunur oldu.bi şu alanya macına gidin fbnin bi de bugunkü yorumlara bakın

angelino mevzusu da böyle

Yukarıda cevabı @Emre Bari yazmış.
👇
Erden bu açıklamayı ne zaman yaptı. Genel aciklama mi Paredesle ilgili mi söyledi.

Bonservis verecek paramızın olmayip son günlerde davinsona 9.5m harcamamiz biraz tuhaf geliyor, ama oyle dediyse eyv.

İddialara göre 6m vermek üzereydik. Sofyan için de para harcayaktik

bu arada fb illaki herhangi bir sezonda şampiyon olacak. sonsuza kadar şampiyon olamayacak değiller.

ancak benim katlanamadığım, bel altı rekabet etmeleri. vallahi yeter ya, bak mis gibi kadro kurmuşssun 7/7 başlamışsın ne güzel. ulan 5-0 kazandığın maçtan sonra hashtag kasıp algı yapmak, yöneticiler düzeyinde gs'a laf atıp hakem eleştirmek nedir. bir salın bizi yaaaa.

bak bjk maçında bildiğin skandal yaşandı kimsenin umurunda değil.

resmen keşke ligde hiç olmasalar ya. adamları geçen sene iki maçta da çoluk çocuk yener gibi yendik, onu bile zerre istemiyorum. gs'ın bunlarla aynı ligde bu şekilde rekabet etmesini, oyuncuların aynı sahaya ayak basmalarını bile istemiyorum.

normal şartlarda futbol izlemek istiyorum lan normal maç yaw :/
Fener her zaman fenerdir hiç değişmez 38 de 38 de yapsa bizi suçlar mağdur olur iftira atar bel altı vurur.

Erden bu açıklamayı ne zaman yaptı. Genel aciklama mi Paredesle ilgili mi söyledi

Bonservis verecek paramızın olmayip son günlerde davinsona 9.5m harcamamiz biraz tuhaf geliyor, ama oyle dediyse eyv.

İddialara göre 6m vermek üzereydik. Sofyan için de para harcayaktik
Harcama limiti son gün açıldı CL den gelen para ile dedi. Eğer 1 gün önce o imkanımız olsaydı Amrabat ı almıştık dedi.

Şampiyonlar liginde oynadigimiz bir sezonda orta saha icin kadroda 4 alternatif var ve bunların 3 tanesi soru işareti; hata yapildigini yada yapılan planların istediğimiz gibi işlemediğini söyleyebiliriz herhalde; Erden Timur savunan yazılar yazmaya gerek yok, fazlasıyla kredisi var ama hatalar yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt