GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne ola ki?
1696415454557.webp

amrabat iyi ki gelmemis, baya bos topcu izledigim kadariyla son 2-3 macinda

Manu'da başarılı olabilecek bir TD'nin karakter olarak çok güçlü bir karakter olması lazım ve taktik teknikten çok oyuncuları ile iletişimi güçlü olmalı oyuncuyu inandırmalı yani ona o güveni vermeli. Bu isimler arasından Zidane dışında diğerleri başarılı olamaz bence. Manu yerinde olsam ilk tercihim Zidane olurdu alternatifleri Ancelotti falan olmayacağını düşündüğüm için boşta oldukları için Fatih Terim, Gallardo derim. Eğer bonservis, süre, bütçe vereceklerse tartışmasız Xabi Alanso tercihim olurdu.

Giovanni Reyna Dortmund'ta neden oynatılmıyor acaba hiç süre alamamış. Seneye Mertens yerine düşünülebilir mi acaba tabi yabancı sınırına da bağlı olarak?

Giovanni Reyna Dortmund'ta neden oynatılmıyor acaba hiç süre alamamış. Seneye Mertens yerine düşünülebilir mi acaba tabi yabancı sınırına da bağlı olarak?
Reyna'yi izlemedim pek, ama BvBde oynayan bir cok topcu sistemi alışık olmadiklari takıma gidince performans olarak geriye gidiyorlar. Erlingle Jude gibiler istisna tabi.

Reyna'yi izlemedim pek, ama BvBde oynayan bir cok topcu sistemi alışık olmadiklari takıma gidince performans olarak geriye gidiyorlar. Erlingle Jude gibiler istisna tabi.
Reyna hiç oynatılmamış. ABD milli takımında beğenmiştim kendisini hiç süre almamasına şaşırdım eğer bir sakatlığı falan yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt