- 18 Temmuz 2022
- 9.589
- 12.057
- 808
Ne ola ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 6 ay ödedik.Vatan borcu ödendi
Manchester United'ın eksiklikleri olduğu için sol bekte oynadı reis.Bence orta saha için iyi 1 isim ama bizde ki orta saha çok defansif olurdu..amrabat iyi ki gelmemis, baya bos topcu izledigim kadariyla son 2-3 macinda
Sarri bütün cl maçlarında 11 sürüyor. Ama yok taraftar istemediği icin vazgeçtik.![]()
Vecino 11'de.
Reyna'yi izlemedim pek, ama BvBde oynayan bir cok topcu sistemi alışık olmadiklari takıma gidince performans olarak geriye gidiyorlar. Erlingle Jude gibiler istisna tabi.Giovanni Reyna Dortmund'ta neden oynatılmıyor acaba hiç süre alamamış. Seneye Mertens yerine düşünülebilir mi acaba tabi yabancı sınırına da bağlı olarak?
Reyna hiç oynatılmamış. ABD milli takımında beğenmiştim kendisini hiç süre almamasına şaşırdım eğer bir sakatlığı falan yoksa.Reyna'yi izlemedim pek, ama BvBde oynayan bir cok topcu sistemi alışık olmadiklari takıma gidince performans olarak geriye gidiyorlar. Erlingle Jude gibiler istisna tabi.
Bunlar gündüzü yu rotasyonda mi kullaniyor![]()
Vecino 11'de.
Öyle görünüyor.Bunlar gündüzü yu rotasyonda mi kullaniyor
Vecino golünüde attı.![]()
Vecino 11'de.