GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerliyi nereye alacaz ama o önemli. Orta sahaya oliviera yerine yabancı biri lszim
İki bek ve stoper demiştim önceki mesajımda; alıntıladığın mesajda Umut da iki bek demiş. Hepsi birden değil, nereye bulunursa oraya. Kaan orta sahada kalıcı olursa Apo' ya ve Sacha' ya yerli yedek lazım. Kazımcan yedek olarak bile güven vermiyor, keşke daha iyisi bulunabilse...

Orta saha için düşünülebilecek çapta bildiğim bir yerli yok; bilmediklerimizden de bu kadroya girebilecek birini bulmak çok çok zor...

Cumhur Önder Arslan: "Erden Timur, hakem kararlarıyla ilgili Galatasaray taraftarının ve camianın beklediği açıklamaları bu hafta içinde yapacak."

Erden ağabey yine kimyalarını bozacak

Keşke başka bir yönetici olsa bunu düzenli yapacak

Ben gözüme F.Altaylı'yı kestirmiştim

Bu fener taraftarinin başarısızlık yüzünden cidden ruh sağlıkları tamamının bitik durumda hangi fenerliyi görsen lobi konusunda biz çok iyimisiz onlar çok zayıf iş diyorlar şu son metenin hacının yanına maç öncesi gitmesi olayını bile normal diyorlar

Erden ağabey yine kimyalarını bozacak

Keşke başka bir yönetici olsa bunu düzenli yapacak

Ben gözüme F.Altaylı'yı kestirmiştim
Kesinlikle Altaylı iyi GS lidir hem salon erkeği hemde ağzı bozuktur çok güzel kufreder ve lafinida esirgemez bu tarz bir yönetici bulup her maç sonu konusturmaliyiz

ali turapı kazansak yeter altyapıdan.berk kızıldemir,berat lus ve furkan kocaga yazık olacak cok belli.hakan balta ve torpillilerinden kurtulmalı

İki bek ve stoper demiştim önceki mesajımda; alıntıladığın mesajda Umut da iki bek demiş. Hepsi birden değil, nereye bulunursa oraya. Kaan orta sahada kalıcı olursa Apo' ya ve Sacha' ya yerli yedek lazım. Kazımcan yedek olarak bile güven vermiyor, keşke daha iyisi bulunabilse...

Orta saha için düşünülebilecek çapta bildiğim bir yerli yok; bilmediklerimizden de bu kadroya girebilecek birini bulmak çok çok zor...
Birtane bursada oynayan sol bek vardı şimdi burda oynamıyor neydi adı onun. Türk statusundeydi

Yav düzgün yerli mi var. Gidip juventuslu bebeyi mi alacağız. Ülkede topçu yok topçu. Aldığımız 2 gurboyu yetiştirelim yeter.

Ayrıca
Kerem, Abdül, Barış, Kazım, Kaan, Dayı. kalburüstü 6 oyuncumuz var kovarak gönderdiğimiz Berkan ve yunusun da geri dönme ihtimallerini göze alarak konuşmak lazım.
Elimizde beğenmesekte Halil var. Kaleci de yerli.
3 bölge için 8 oyuncuya sahibiz. + 2 almancı var etti mi 10.
Alınacaksa bir bonus erencan geri alınabilir o kadar.

Yav düzgün yerli mi var. Gidip juventuslu bebeyi mi alacağız. Ülkede topçu yok topçu. Aldığımız 2 gurboyu yetiştirelim yeter.

Ayrıca
Kerem, Abdül, Barış, Kazım, Kaan, Dayı. kalburüstü 6 oyuncumuz var kovarak gönderdiğimiz Berkan ve yunusun da geri dönme ihtimallerini göze alarak konuşmak lazım.
Elimizde beğenmesekte Halil var. Kaleci de yerli.
3 bölge için 8 oyuncuya sahibiz. + 2 almancı var etti mi 10.
Alınacaksa bir bonus erencan geri alınabilir o kadar.

abdülkerim gibi gökhan gönül gibş yerli den gelmezse tesadüf şu an piyasada yerli yok

belki yusuf sarı

abdülkerim gibi gökhan gönül gibş yerli den gelmezse tesadüf şu an piyasada yerli yok

belki yusuf sarı
Onun da türkiye kariyeri iyi başlamadı bu sene alev atmaya başladı. Aynı takımda yunus da alev atarken bizde salın beni agam moduna giriyordu.
Büyük takımı kaldıramayacak bir oyuncu izlenimi veriyor. Bugün yerli olsun parlayan alınsın diyenler yarın alınacak bu oyunculara neden alndı diyecekler o nedenle Abdülkerim performansı vermeyecek bir oyuncunun bu kulüpten içeride yeri yok. Gereksiz hamle olur.
O sebeple hem sayısal olarak eksik olduğumuz hemde altyapı ürünümüz olduğu için erencan dışında bir transfer olmamalı.
Ülke içinden en azından olmamalı yurtdışı için tekliflere her zaman açığım. Orada da yeni aldıklarımıza bir bismillah diyelim de ona göre karar veririz.

eyüp aydını unuttu millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt