Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki bek ve stoper demiştim önceki mesajımda; alıntıladığın mesajda Umut da iki bek demiş. Hepsi birden değil, nereye bulunursa oraya. Kaan orta sahada kalıcı olursa Apo' ya ve Sacha' ya yerli yedek lazım. Kazımcan yedek olarak bile güven vermiyor, keşke daha iyisi bulunabilse...Yerliyi nereye alacaz ama o önemli. Orta sahaya oliviera yerine yabancı biri lszim
Kesinlikle Altaylı iyi GS lidir hem salon erkeği hemde ağzı bozuktur çok güzel kufreder ve lafinida esirgemez bu tarz bir yönetici bulup her maç sonu konusturmaliyizErden ağabey yine kimyalarını bozacak
Keşke başka bir yönetici olsa bunu düzenli yapacak
Ben gözüme F.Altaylı'yı kestirmiştim
Ne yerlisi yav adam doğru diyor. Uçan tekme atacam simdi sana
Nereye Alacan yerliyi çabuk soyle ve kimi alcanElimizde 3 tane düzgün yerli var, Kazım lesh atarken kuraldan dolayı yerli bulamadı hoca hala tekme diyorsun
Nereye Alacan yerliyi çabuk soyle ve kimi alcan
Şu Kenan Yıldız'a kaç para isterler acaba.Nereye Alacan yerliyi çabuk soyle ve kimi alcan
Birtane bursada oynayan sol bek vardı şimdi burda oynamıyor neydi adı onun. Türk statusundeydiİki bek ve stoper demiştim önceki mesajımda; alıntıladığın mesajda Umut da iki bek demiş. Hepsi birden değil, nereye bulunursa oraya. Kaan orta sahada kalıcı olursa Apo' ya ve Sacha' ya yerli yedek lazım. Kazımcan yedek olarak bile güven vermiyor, keşke daha iyisi bulunabilse...
Orta saha için düşünülebilecek çapta bildiğim bir yerli yok; bilmediklerimizden de bu kadroya girebilecek birini bulmak çok çok zor...
Neye gülüyon dedeBirtane bursada oynayan sol bek vardı şimdi burda oynamıyor neydi adı onun. Türk statusundeydi
Neye gülüyon dede
Aziz BehiçBirtane bursada oynayan sol bek vardı şimdi burda oynamıyor neydi adı onun. Türk statusundeydi
Yav düzgün yerli mi var. Gidip juventuslu bebeyi mi alacağız. Ülkede topçu yok topçu. Aldığımız 2 gurboyu yetiştirelim yeter.
Ayrıca
Kerem, Abdül, Barış, Kazım, Kaan, Dayı. kalburüstü 6 oyuncumuz var kovarak gönderdiğimiz Berkan ve yunusun da geri dönme ihtimallerini göze alarak konuşmak lazım.
Elimizde beğenmesekte Halil var. Kaleci de yerli.
3 bölge için 8 oyuncuya sahibiz. + 2 almancı var etti mi 10.
Alınacaksa bir bonus erencan geri alınabilir o kadar.
Onun da türkiye kariyeri iyi başlamadı bu sene alev atmaya başladı. Aynı takımda yunus da alev atarken bizde salın beni agam moduna giriyordu.abdülkerim gibi gökhan gönül gibş yerli den gelmezse tesadüf şu an piyasada yerli yok
belki yusuf sarı