GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vecino çöpünü isteyenler şimdi izleyebilir feyenorda karşı nasıl maymun olduğunu canlı izlesinler,bu çöpü bonservisiyle alsak çok soverdik

fred değil de

hocanın istediği kalıplı alan kapatan 6 numara çok şey değiştirirdi

dün gece torreira'nın performansı fred'e verilecek paranın ne kadar boşa gideceğinin ispatıdır. herif hem daha iyi 6, hem daha iyi 8, 15 milyon bonservisle ahiretliğini mi yabacaktık.

sikimanski konusu başka tabi, zaha gibi ceza sahasına giremeyen kanat forvet ve kerem gibi altıpastan topu kaleye sokamayan 10 numarayla bu türküyü biraz daha dinleriz. tabi bu saçmalık daha ne kadar sürer, inşallah çok değildir.

fred değil de

İyi olurdu, forumda benden çok o tip bir futbolcu gerektiğini söyleyen yoktur. Lakin şu an için Kaan o işi gayet iyi yapıyor maşaallah...Güncel öncelikler değişti;

1. Solbek. Hocanın net hatalı bir tercih yapmasıyla solbeksiz kalmış olmamız takımın dengesini bozuyor.

2. Orta saha hattının üçlü olmasını istediğim için sağlam bir 8-8,5 no lazım. Hoca belki o yüzden 4-3-3 denemiyor olabilir (Ndombele' den pek bir beklentim yok; Breivik diyorum mesela)...Yok, Kerem' i 10 veya 2. forvet gibi kullanmakta kararlıysa; kanat oyuncuları performanslarını yükseltmeli, olmadı yeni arayışlara girilmeli (Sezon başında bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi).

Diğer mevkiiler sonra düşünülür; 6, yedek yerli sağbek ve stoper; giden oyunculara göre de ekstra...

fred değil de

Kaan yapıyor işte, vecino falan gelse çok da farketmez, hem de sınıra takılırdı, bizim sorun bitiricilik,zaha da tete de içeri giren adamlar değiller.

İyi olurdu, forumda benden çok o tip bir futbolcu gerektiğini söyleyen yoktur. Lakin şu an için Kaan o işi gayet iyi yapıyor maşaallah...Güncel öncelikler değişti;

1. Solbek. Hocanın net hatalı bir tercih yapmasıyla solbeksiz kalmış olmamız takımın dengesini bozuyor.

2. Orta saha hattının üçlü olmasını istediğim için sağlam bir 8-8,5 no lazım. Hoca belki o yüzden 4-3-3 denemiyor olabilir (Ndombele' den pek bir beklentim yok; Breivik diyorum mesela)...Yok, Kerem' i 10 veya 2. forvet gibi kullanmakta kararlıysa; kanat oyuncuları performanslarını yükseltmeli, olmadı yeni arayışlara girilmeli (Sezon başında bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi).

Diğer mevkiiler sonra düşünülür; 6, yedek yerli sağbek ve stoper; giden oyunculara göre de ekstra...

kaan var da başka yok işte

onlar yorulunca düşüyor takım be yerine koyacak kimse yok

Devre arası Salih ozcan'i almak lazım aslında tam bizim aradığımız profilde ve yerli olarak da elimizi bayağı bir rahatlatır. Şuan çok oynamıyor dortmund da fırsat çıkabilir devre arası.

Katılıyorum ama ilk 11 de aksayan mevkiilere öncelik verilir; sonra rotasyona sıra gelir. 3. sıraya 6 no yazdım zaten ki Ndombele ve Sergio giderse o tip biri alınır diye tahmin ediyorum (Torreira' yı 8 sayarak)...

Devre arası Salih ozcan'i almak lazım aslında tam bizim aradığımız profilde ve yerli olarak da elimizi bayağı bir rahatlatır. Şuan çok oynamıyor dortmund da fırsat çıkabilir devre arası.
Fanatik FB li olduğu söyleniyor. Profesyonellik falan tamam da insan bir düşünüyor hani...

nelsson'u alıp davinson 6'ya çekilebilirdi, 3'lüye de dönülebilirdi ama hoca onu kafasına yatırmamış hiçbi şekilde belli.

tabi hocanın söylediği gibi kaybettikten sonra konuşmak kolay, maça benim 3 aydır sızlandığım gibi başlasak galibiyetin kokusunu bile duyamayabilirdik belki de.

Fanatik FB li olduğu söyleniyor. Profesyonellik falan tamam da insan bir düşünüyor hani...
Futbolcular da fanatiklik pek işlemiyor adam çıkıp topunu oynuyor profesyonel şekilde. Bizde mesela burak yılmaz oynadı fanatik bjkli adam en çok küfürü bjk taraftarından yemişti mesela.

Sampiyonlar ligi maclarini dönüsümlü izliyorum

Sezon basindan bu yana burda elestirilen ön alan presini bizim kadar iyi yapan takim yok,city haric tabiki

Zaten istatistikler ortada

Taraftarimiz farkinda degil ama oyun anlayisimiz gelecek adina büyük hayaller kurduruyor

Abdüşün bjkli olduğunu biliyorsunuz umarım. 40 yıllık akbabuşdan daha çok Gs ye hizmet ediyor şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt