Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
şimdiden ocakta hangi orta sahayı getirebiliriz bunu konuşalım leminayı bırakır mı wolves
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste buFred e ayrı sokumanskiye ayrı boydan gireyim.
İyi olurdu, forumda benden çok o tip bir futbolcu gerektiğini söyleyen yoktur. Lakin şu an için Kaan o işi gayet iyi yapıyor maşaallah...Güncel öncelikler değişti;fred değil de
hocanın istediği kalıplı alan kapatan 6 numara çok şey değiştirirdi
Devre arası trans alacaksak genç trans alalım bari. Ozellikle orta sahayi genclestirmek lazım
fred değil de
İyi olurdu, forumda benden çok o tip bir futbolcu gerektiğini söyleyen yoktur. Lakin şu an için Kaan o işi gayet iyi yapıyor maşaallah...Güncel öncelikler değişti;
1. Solbek. Hocanın net hatalı bir tercih yapmasıyla solbeksiz kalmış olmamız takımın dengesini bozuyor.
2. Orta saha hattının üçlü olmasını istediğim için sağlam bir 8-8,5 no lazım. Hoca belki o yüzden 4-3-3 denemiyor olabilir (Ndombele' den pek bir beklentim yok; Breivik diyorum mesela)...Yok, Kerem' i 10 veya 2. forvet gibi kullanmakta kararlıysa; kanat oyuncuları performanslarını yükseltmeli, olmadı yeni arayışlara girilmeli (Sezon başında bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi).
Diğer mevkiiler sonra düşünülür; 6, yedek yerli sağbek ve stoper; giden oyunculara göre de ekstra...
Katılıyorum ama ilk 11 de aksayan mevkiilere öncelik verilir; sonra rotasyona sıra gelir. 3. sıraya 6 no yazdım zaten ki Ndombele ve Sergio giderse o tip biri alınır diye tahmin ediyorum (Torreira' yı 8 sayarak)...kaan var da başka yok işte
onlar yorulunca düşüyor takım be yerine koyacak kimse yok
Fanatik FB li olduğu söyleniyor. Profesyonellik falan tamam da insan bir düşünüyor hani...Devre arası Salih ozcan'i almak lazım aslında tam bizim aradığımız profilde ve yerli olarak da elimizi bayağı bir rahatlatır. Şuan çok oynamıyor dortmund da fırsat çıkabilir devre arası.
kaan var da başka yok işte
onlar yorulunca düşüyor takım be yerine koyacak kimse yok
Paredes'i istiyordu o bölge icin, bence çok iyi olurdu.fred değil de
Fabinyooooofred değil de
Futbolcular da fanatiklik pek işlemiyor adam çıkıp topunu oynuyor profesyonel şekilde. Bizde mesela burak yılmaz oynadı fanatik bjkli adam en çok küfürü bjk taraftarından yemişti mesela.Fanatik FB li olduğu söyleniyor. Profesyonellik falan tamam da insan bir düşünüyor hani...