GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İskandinav topçular bizde iyi gelişim sağlamıyor. Ülkeye uyum sağlamakta zorlanıyorlar. Bu Breivik büyük yetenek falan değil. Ama temposu çok yüksek. Eğer sen onlar kadar idman yaptırıp onlar gibi sistem içinde oynatamazsan tutmaz.

İcardi tamamen iyileşmiş dönmeli bu herşeyden önemli bizim için ayrıca Okan hoca keremi forvet arkasina mecbur olmadıkça koymamali aylardır ne asist ne gol yapamadı,ısrar bazen zarar verir

Berkan’ı beğenmese de forum, şu anda ilk alternatif kendisi olur takımda. Hatta ileri gidip Kaan Ayhan yerine oynardı net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkan’ı beğenmese de forum, şu anda ilk alternatif kendisi olur takımda. Hatta ileri gidip Kaan Ayhan yerine oynardı net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1699987170653.webp

Artik 25+ ustu orta saha oyunculari istemiyorum,

orta saha dinamik olmali

Morten Frendrup

Breivik

Grondbaek

Bu 3 oyuncuda benzer maliyette olacak oyuncular sanırım. Bonuslarla 8-11 milyon civarına bonservisi gelecek maaşları da 700-1.2 milyon arası olacak oyuncular. Bunlar arasından hangisini tercih edersiniz? Okan hoca sanırım Frendrup'u tercih eder gibi defansif özellikleri daha iyi olduğu ve Seri A'da oynadığı için. Ben de Danimarkalı ikiliye daha yakınım Torreira'yı direk 6 gibi kullanıp Grondbaek'i ön alan presinde kullanmakta manktıklı. Frendrup'u direk Kaan yerine koymakta mantıklı geliyor bana.

Morten Frendrup

Breivik

Grondbaek

Bu 3 oyuncuda benzer maliyette olacak oyuncular sanırım. Bonuslarla 8-11 milyon civarına bonservisi gelecek maaşları da 700-1.2 milyon arası olacak oyuncular. Bunlar arasından hangisini tercih edersiniz? Okan hoca sanırım Frendrup'u tercih eder gibi defansif özellikleri daha iyi olduğu ve Seri A'da oynadığı için. Ben de Danimarkalı ikiliye daha yakınım Torreira'yı direk 6 gibi kullanıp Grondbaek'i ön alan presinde kullanmakta manktıklı. Frendrup'u direk Kaan yerine koymakta mantıklı geliyor bana.

@Keramettin TANRIVERDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt