Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.195
- 994
- 1.233
apo kerim>çağlar söyüşçü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü olduklarındaifbin oyuncularina nezaman ovmeye birakacaksin
Anelizads maçını kazanma ihtimalimiz yok
solbek yok
stoperler yok
zaha yok
ziyech yok
ortasaha yok
tete, icardi ve kerem formsuz
İimkansız bu şartlarda kazanmamız
Bizim ligi bu kadar büyütmeye gerek yok bence. Devre arası ihtiyacımız olan adamı bulma olasılığımız çok düşük ne yazık ki. Keşke alabilsek ama dediğim gibi kadro sadece lige odaklansın açık ara şampiyon olur.Şampiyon olmak istiyorsak çok iyi bir ortasahaya ihtiyacımız var ,ne yapıp edip en iyisini almamız şart torreira harici 1 tane sağlam ortasaha yok
Kaleci en önemli mevkilerden biri ve iyi yerli kaleci yok gibi bir şey. Yerli işini sol bekle Rıdvan Yılmaz, Levent Mercan gibi veya orta sahaya Salih Özcan gibi bir isimle halletmek daha mantıklı olur gibi geliyor bana.Sınır diyorsanız kim ne derse desin bize yeni sezonda yerli kaleci lazım. Bu sene bi şekilde hallediyoruz yerli işini
Katılıyorum yada orta sahaya Salih Özcan yapıp sol beki yabancı yapacağız. O da bir seçenek. Locko + Salih Özcan ikilisi de çok iyi olabilir.sol beke rıdvanı alıp yerli işinde ligde kafamız rahat olmalı, çocuğun stsl de ne vereceği belli.
Dogru duzgun kaleci yok ugurcan bile sampiyon oldugu sezondan çok uzak alınmaz artık.Sınır diyorsanız kim ne derse desin bize yeni sezonda yerli kaleci lazım. Bu sene bi şekilde hallediyoruz yerli işini
Ayıp.Arkadaşlar beni özlediniz bilyorum ama ben özlemedim sizi.iyi geceler
salih mtde gözümü korkuttu ahbab os yabancı seçeneği daha ağır basıyor.Katılıyorum yada orta sahaya Salih Özcan yapıp sol beki yabancı yapacağız. O da bir seçenek. Locko + Salih Özcan ikilisi de çok iyi olabilir.
Renkdas erzurum erzincani ezer dedin evinizde 3luk oldunuzads maçını kazanma ihtimalimiz yok
solbek yok
stoperler yok
zaha yok
ziyech yok
ortasaha yok
tete, icardi ve kerem formsuz
İimkansız bu şartlarda kazanmamız
Renkdas erzurum erzincani ezer dedin evinizde 3luk oldunuz
Tahmin yapmasan iyi olacak
yauv kopenhagı yenme şansımız varmı?
tabiki yok
kondisyonumuz yetmez