GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafa Silva - Mertens

Ounahi - Ndombele

muazzamm olur
Ounahi Okan hocanın istediği tarz orta saha değil Okan hoca alanı kapatan, pas tekniği, ara paslarını iyi atan birini istiyor oraya. Kaan'ın ara pas atabileni ve biraz daha hızlı olanı diye düşünebiliriz aslında. Menino, Vera olabilir gibi mesela tabi bunlar pahalı isimler. Aster Vranckx mesela olabilir bize Wolfsburg'da son durumunu bilmiyorum gerçi.

Ounahi Okan hocanın istediği tarz orta saha değil Okan hoca alanı kapatan, pas tekniği, ara paslarını iyi atan birini istiyor oraya. Kaan'ın ara pas atabileni ve biraz daha hızlı olanı diye düşünebiliriz aslında. Menino, Vera olabilir gibi mesela tabi bunlar pahalı isimler. Aster Vranckx mesela olabilir bize Wolfsburg'da son durumunu bilmiyorum gerçi.

bunlari almak icin hic mi sansimiz yok

mesela alabilcemiz kim

bunlari almak icin hic mi sansimiz yok

mesela alabilcemiz kim
Menino için 15+ konuşulur, Fausto Vera beklenen patlamayı yapanadı sanırım o yüzden 8-11'e şansımız olabilir. En alınabilecek Vranckx sanki ama onun da son halini bilmiyorum. Menino müthiş olurdu bence hem sağ bek oynamışlığı da var sanırım orayı da yedeklerdi.

Elif Elmas oynuyor ya nereye alıyoz

Eriksen de klas ama sorunumuzu çözmez

Devre arası sol bek + orta saha + 10 no elzem

Şikeciler deli dehşet kayırılıyor kusursuz bir kadro kurmazsak işimiz zor

Sol beke barış ile rekabete girecek yerli bulsak yeterli olur bence iç sahada BAY deplasmanda Levent Mercan tr kupasında kazımcan Avrupa kupaları için dubouis idare eder sol beki
Dubouis i acil geri çağırmamız lazım umarım madde koymuşuzdur hem boey e de alternatif olur ilk çözmemiz gereken mesele bence

Angelino ve ndombele şutlanmalı

Orta saha için torreira gibi elit transfer lazım (olursa partey ayarında)
10 no ya genç potansiyelli yeni Boey imizi bulmamız lazım (spertsyan veya baturina olsa keşke )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
çok şükür bol yagcılıklı bol içi boş fener öven başlıklar 2 günün ardından anasayfadan gitmişte galatasaray gelmiş

fb maci noel ile ayni gün

super kupa da yeni yil ile ayni gün

bu tarihlerde kim cikmak ister ki maclara

sanki bilerek ayarlamislar özellikle icardi maca cikmasin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt