Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sergio gidecekSergio var demirbay var ustune kaan oynayabiliyor daha ne 6-8 yedegi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio gidecekSergio var demirbay var ustune kaan oynayabiliyor daha ne 6-8 yedegi yav
Sergio gidecek
Ben bilirimnerden biliyon
Hepsi döner
Çok vasat seviyeler bunlar.Piotrowski çok iyi gol attı. Nords maçında da gayet iyi oynuyor bonservisinin de çok yüksek olacağını düşünmüyorum bence orta saha için ciddi bir aday olmalı.
Bütçeye göre. Fener maçlarında da iyi oynamıştı.Çok vasat seviyeler bunlar.
Torreira’nın yedeği yok, Kaan orada oynayacaksa da tek stoper yedeği Nelsson kalıyor.Sergio var demirbay var ustune kaan oynayabiliyor daha ne 6-8 yedegi yav
Samiyen Haber 2 tane orta saha demiş bu durumda Ndombele kiralık sözleşmesinden çıkılır kötü yanı maaşının kalanını güzelce alır.
Geriye Oliveira ve Kerem Demirbay kalıyor eğer yabancı alınacaksa Oliveira'dan da çıkmak gerekiyor ama sözleşmesine bakarsak devre arası için pek mümkün değil gibi genel duruma bakarsak o isim yerli bir orta saha olabilir.
Torreira
Kerem Demirbay
Oliveira
Yerli orta saha transferi
Yabancı orta saha transferi
Ndombele
Memnun değiller aslında fırsat olabilir.Bu kamada'nin sözlesme opsiyonu nasil yav.
Çift taraflı 3 sene opsiyonlu sözleşme mi yapmışlar. Herifler resmen 1 senelik topçu mu aldılar. Para verip aklına girelim japonun.
Yetenekli çocuk semihtjk space: semih kilicsoy, baris alper dan daha onde
Halil Dervişoğlu = Semih Kılıçsoy ikisinin hiçbir farkı yok kıyaslanacaksa Halil ile kıyaslanır.tjk space: semih kilicsoy, baris alper dan daha onde