GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piotrowski çok iyi gol attı. Nords maçında da gayet iyi oynuyor bonservisinin de çok yüksek olacağını düşünmüyorum bence orta saha için ciddi bir aday olmalı.

zaha başlığına neden yazamıyorum :d

hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm, hayır siyasi bir konu olsa vs neyse de bir futbolcu başlığı. inanılmaz yahu :)

bir de severim de kendisini haa anlayamadım açıkçası.

@Keramettin TANRIVERDİ

Adana macinda Kaan 2 defa gec hamle yapinca cok kolay gecildi, Kopenhag macinda yine Kaan ve Torreira ile 1 - 2 oyuncu daha gec hamle ile kolay gecildiler. Buna acil onlem sart yoksa fener macinda problem olur.

Samiyen Haber 2 tane orta saha demiş bu durumda Ndombele kiralık sözleşmesinden çıkılır kötü yanı maaşının kalanını güzelce alır.

Geriye Oliveira ve Kerem Demirbay kalıyor eğer yabancı alınacaksa Oliveira'dan da çıkmak gerekiyor ama sözleşmesine bakarsak devre arası için pek mümkün değil gibi genel duruma bakarsak o isim yerli bir orta saha olabilir.

Torreira
Kerem Demirbay
Oliveira
Yerli orta saha transferi
Yabancı orta saha transferi
Ndombele

Samiyen Haber 2 tane orta saha demiş bu durumda Ndombele kiralık sözleşmesinden çıkılır kötü yanı maaşının kalanını güzelce alır.

Geriye Oliveira ve Kerem Demirbay kalıyor eğer yabancı alınacaksa Oliveira'dan da çıkmak gerekiyor ama sözleşmesine bakarsak devre arası için pek mümkün değil gibi genel duruma bakarsak o isim yerli bir orta saha olabilir.

Torreira
Kerem Demirbay
Oliveira
Yerli orta saha transferi
Yabancı orta saha transferi
Ndombele

devre arasında yapılacak hamleler belli.

angelinho ve ndombele out - yabancı sol bek ve yabancı orta saha in

eğer mümkünse, emin bayram'ı geri çağırmak.

muslera

boey
sanchez
bardakçı
xxx - sol bek transferi -

torriera
xx - 2. torriera -

kerem
ziyech
zaha

icardi

+

günay

kaan
nelsson
xx - emin bayram -
kazımcan

kaan
demirbay (oliviera)

bay
mertens
tete

bakambu (BAY)

orta saha ve sol bek transferini, sanchez ve torriera gibi yani hayvan gibi tutturursak, çok acayip bir takım oluruz.

Bu kamada'nin sözlesme opsiyonu nasil yav.
Çift taraflı 3 sene opsiyonlu sözleşme mi yapmışlar. Herifler resmen 1 senelik topçu mu aldılar. Para verip aklına girelim japonun.

Nelssondan çıkıp parayı 30 ve üzeri yaş oyuncuya vermeyiz umarım. yeteri kdr var ztn

Bu topcu fena degildi diye hatirliyorum. Hazir sorunu varken almak lazim ama yabanci iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt