GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira - Kaan - Demirbay kaldı 3 kişi Kaan'ı da stoper olarak düşünürsek 2 kişi kaldı. :asd:

1702668127377.webp

Yalnız bunlar düzenli fitness yapan adamlar nasıl oluyor da göğüs kasını yırtacak kadar zorlayabiliyor sanki biri zorla yatırdı 100 kg bench bıraktı eline

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın bitirme noktasına geldiği transferler var."

Öyle birşey varsa sezon sonu satsınlar bence. Yeri kolay dolmayacak bi adam boey
Yeni sözleşme imzalamazsa eğer sezon sonu daha ucuza gitme durumu olur diye düşünüyor yönetim galiba. Yoksa ben de istemem sezon ortasında her maça 90 dk çıkmış bi adamı kaybetmeyi

Yaz transfer donemini anlıyorum transferlerin gecikmesini Ziyech Sanchez gibi oyunculardan dolayı trasnfer süreci uzadı ancak bu transfer döneminde bir an önce bitirmemiz lazım eğer UEFA yi istiyorsak.Spinazzola bana mantıklı geliyor Juve ile bu sene fazla maça çıkmamış Milli takım oyuncusu eğer erken sürede bitirilirse iyi transfer.

bu bizim rakiplerden rennes hem blas hem riederi almıştı bizimle adı geçen

blas daha çok oynamış herhalde rieder pek şans bulamamış

Muslera-Boey-Sanchez-Abdul-Turk sol bek-Torreira-Yabanci8-Zaha-Ziyech-Baris-Icardi şeklinde oyuna geçme taraftarıyım ben.Kerem ortada oynayamıyor -Solda oynadığı oyun da bir halta yaramaz gerçi de- ama Barış sağda iyi oynuyor.Hem Ziyech de ortaya geçer.Ayrica sol bek de Türk olmak zorunda öyle gördüğünüz gibi yok rotasyona su olur bu olur muhabbeti olmuyor yani.Birini kesince kadro düşüyor sonra.O yüzden maliyetli sol bekin manası yok hiç.Tecrubeli biri olsun yada Rıdvan filan olsun.8e gidip Zaire Emery bile alsan oynatamadiktan sonra anlamı yok.Ligde de 8 eksik çünkü sadece Avrupa için adam alınmaz

BIRAZ KAOS OZLEMEDIK MI?

- Galatasaray'da 4 futbolcu topun agzinda

- Okan Buruk sampiyonlar liginden elenmenin ardindan gelen ard arda kotu sonuclar nedeniyle zor durumda.

- Galatasaray kadro revizyonuna gidiyor, yonetim acil toplanti karari aldi.

- Galatasaray'da Sok Sok Sok ! Boey ve Ziyech kavga etti , iki oyuncu suresiz kadro disi.

- Ndombele Nusret'ten cikarken goruntu alan muhabirlere hamburger firlatti.
1i hariç hepsi tutmuş sevgili somagizli doktorum😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt