- 20 Mayıs 2019
- 10.756
- 10.326
- 1.473
gsc duyumculuk departmanı açılmalıNevzat'ın duyumlar kelek 1 senedir
kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsc duyumculuk departmanı açılmalıNevzat'ın duyumlar kelek 1 senedir
sen kimsingsc duyumculuk departmanı açılmalı
Murat Sancak: Onyekuru, Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ondan sonra Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona.
Murat Sancak: Onyekuru, Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ondan sonra Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona.
Aynen Melikşah geri dönmeligsc duyumculuk departmanı açılmalı
Geneli itibariyle katılıyorum. Fazla sayıda hücum özellikli oyuncuyu sahaya sürmekle efektif futbol oynanamayacağı gibi, gereğinden fazla 'yıldız' ın da mahzurları var. Kopenhag takımından alıp kadroda görmek isteyeceğimiz net oyuncu zor çıkar ama hareketliliklerini, doğru ve hızlı paslaşmalarını hayranlıkla izledim şahsen; önemli olan ortaya çıkan takım oyununun 'yıldız' olması.bir diğer konuda bu set oyunu meselesinin bir fetişe dönüşmesi ile oyuncu tercihlerinde yanlış karar verilmesi ihtimali
1. bizim mevcut takımımızla ligde sorun yaşama ihtimalimiz yok gibi bir şey
büyük maçlar ve avrupa maçlarında ise bizi zora sokacak şey tam tersi kilit açma sorunu değil enerji eksikliği olur
8 numara konusunda yaratıcılık aramamız dışında bundan sonraki transferlerimizde aramamız gereken şey daha çok enerji olmalı
takımımız gittikçe yaşlanıyor ve oyuncu profili oalrak enerjisi düşüyor
avrupada bizim barcelona bayern gibi hem teknik hem enerjik oyunculr bulamayacağımız barizken daha çok zaha daha çok ziyech alalım diyerek bir yere varamayacağımız açık
burada iş okan hocaya düşüyor
zahayı ziyechi icardiyi yukarı çekerek set oyunu formasyonları geliştirecek
ama bunlar dışındaki 8 adamı da öyle bir seçecek ki takımın enerjisi aşağı düşmeyecek
2. korkum o ki trasnferde fatih hocanın pas oyunu diye düşünüp benficanın gençlerine elendiğimiz noktaya gelmek
erden bey ve okan hoca bu konuya da dikkat etmeli
meselemiz trasnfer değil önce bunu kabul edelim, sonra meselemiz isimli oyuncu da değil bunu da kabul edelim ve takımımıza enerji katacak mesela kopenhag karşısında vuruşacak adamlar ihtiyacımız olduğunu unutmayalım
kaan, kerem, oliveira, angelino ve maalesef zaha ve ziyech şeklinde 4-5 adam sahad aolunca takımın hareketliliği bariz düşüyor
bir de buna icardinin hareketsizliği eklenince tıkanıyoruz
bu noktalara yoğunlaşmak lazım
10 tane sayabilir misin cok iyi turk oyuncu rtas varda biz almiyor degiliz sonuctabence avrupada yüksek ve sürdürülebilir başarı için bizim daha fazla yabancı oyuncuya değil daha çok ve daha kaliteli türk oyunculara ihtiyacımız var
Aynen Melikşah geri dönmeli
Kolpa da olsa forumun içinden çıkmış bir duyumcu, burhancan terzi olsa severdiniz
Bi dahaki Gs maçı ne zaman Motzaksam ne yicen
10 tane sayabilir misin cok iyi turk oyuncu rtas varda biz almiyor degiliz sonucta
10 tane sayarmısın derken 10 tane varmı demek istedim rtas yani söylemek istedigim şey kaliteli yerli oyuncu çok az.10 tane almak zorunda değiliz her dönemde
1 2 tane alarak başlayabiliriz
zaha ndombele tete maliyetleri ile kapılarını çaldık mı bilmiyorum
10 tane sayarmısın derken 10 tane varmı demek istedim rtas