Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avratlari iyidiritalyadan gelenler bize çok iyi geliyor
Avratlari iyidir
Bologna performansını bilmiyorum, solbek bulmanın zorluğu açısından örnek verdim. Hatta imkan olsa ve gözü karartıp 8-10 milyona alsak, belki beğenilmeyecekti diye de düşündüm de uzamasın diye o kısmı yazmamıştım...iyi herif ama fizik olarak standart biri
Bologna'da hiç beğenmiyorum o çocuğu. Roma'daki Danimarkalı bek de epey tırt
Kim diyorZalewski deniyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim diyor kanat değil mi bu arkadaş? Gerçi bekte oynamış 1-2 maç ama bekliği Barış Alper gibi bir şeydir. Mantıklı durmuyor. Eğer Saha bir yere satılırsa oradan gelecek para ile onun yerine yatırım olacaksa bir nebze mantıklı ama bu tarz kanat yerine Mertens mevkisine adam daha mantıklı olur.Zalewski deniyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Italyan kızlarını begenmezmısin rtas10 türke değişmem
Ben de tam bunu diyorum. Bu arada Pellegrini pek gerçekçi değil. Lazio oynattığı herifi niye salsın. Yazın bir ihtimal olabilirÖyle de şu dönemde bulabilecrğimiz pek bir seçenek yok
Evet bence de çok zor, onu diyordum ben deBologna performansını bilmiyorum, solbek bulmanın zorluğu açısından örnek verdim. Hatta imkan olsa ve gözü karartıp 8-10 milyona alsak, belki beğenilmeyecekti diye de düşündüm de uzamasın diye o kısmı yazmamıştım...
Italyan kızlarını begenmezmısin rtas
Şu an formdan düştüm. Gecelerin yargiciydim bir zamanlar. Tokmağı vuruyordum
Naci Türkçe bilmiyor kusura bakmabeğenirim dedim ya işte rengim
Çok oynattığı söylenemez. Dk cinsinden kazımcanın daha çok süresi var.Ben de tam bunu diyorum. Bu arada Pellegrini pek gerçekçi değil. Lazio oynattığı herifi niye salsın. Yazın bir ihtimal olabilir
Evet bence de çok zor, onu diyordum ben de
Bırak bu işleri IhtiyarNaci Türkçe bilmiyor kusura bakma