GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewski deniyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi herif ama fizik olarak standart biri

Bologna'da hiç beğenmiyorum o çocuğu. Roma'daki Danimarkalı bek de epey tırt
Bologna performansını bilmiyorum, solbek bulmanın zorluğu açısından örnek verdim. Hatta imkan olsa ve gözü karartıp 8-10 milyona alsak, belki beğenilmeyecekti diye de düşündüm de uzamasın diye o kısmı yazmamıştım...

Gittiler yine en minimum cezayı verdiler tahkime giderler 1 maça düşürür 3 maçta İstanbul'da 4. maç bilin bakalım neresi Antep'e gideceklerdi.

Bundan sonra hakemle ilgili bir şey olursa yedekten oyuncu sokalım sağlam bir kaysın takım ve taraftarlar olarak rahatlarız nasıl olsa 3 maç veriyorlar.

Yine Karagümrük maçında 19 blok cezası almışız bu işe artık başkan dur demesi gerekiyor fenerli gözlemci bize karşı küfür ettiği maçta sadece 1 blok cezası almışlardı.

Zalewski deniyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim diyor kanat değil mi bu arkadaş? Gerçi bekte oynamış 1-2 maç ama bekliği Barış Alper gibi bir şeydir. Mantıklı durmuyor. Eğer Saha bir yere satılırsa oradan gelecek para ile onun yerine yatırım olacaksa bir nebze mantıklı ama bu tarz kanat yerine Mertens mevkisine adam daha mantıklı olur.

Öyle de şu dönemde bulabilecrğimiz pek bir seçenek yok
Ben de tam bunu diyorum. Bu arada Pellegrini pek gerçekçi değil. Lazio oynattığı herifi niye salsın. Yazın bir ihtimal olabilir
Bologna performansını bilmiyorum, solbek bulmanın zorluğu açısından örnek verdim. Hatta imkan olsa ve gözü karartıp 8-10 milyona alsak, belki beğenilmeyecekti diye de düşündüm de uzamasın diye o kısmı yazmamıştım...
Evet bence de çok zor, onu diyordum ben de

GCDGNzzXAAM3P9I
😒

Ben de tam bunu diyorum. Bu arada Pellegrini pek gerçekçi değil. Lazio oynattığı herifi niye salsın. Yazın bir ihtimal olabilir

Evet bence de çok zor, onu diyordum ben de
Çok oynattığı söylenemez. Dk cinsinden kazımcanın daha çok süresi var.
Şarta bağlı olarak 4,5 milyon euroluk bir bonservis ödemeleri var.
Oyuncuyla ilgili ne düşünecekleri önemli.

Transfer nöbetini sabirsizlikla bekliyorum, muhtemelen kendime ban yedirmem lazim yoksa forumdan cikis yapamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt