GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol okulları var bunların oralarda

fransızlar ve iskandinavlar bakıyor orada ki futbol okullarına

mağara tuzağına düşmemek için

artık çocuk yaşlardan takip ediyorlar hatta belgesel var bu konu hakkında bulunca yazacağım altına
Biz de açsak diyeceğim de o kadar kolay olsa heralde Brighton iki kere 15 milyon €'dan fazla para verip almış bu takımdan onlar yapardı sanıyorum da bilmiyorum eski sömürgeleri Fransa görünüyor bu Danimarkalılar nasıl dadanmış ilginç bir ağ harbi merak ettim belgeseli bulursan sevinirim

Mal fener taraftarına bak biz transfer hataları yapmışız ama kendileri yapmamış, beynine tukurduklerim ,aynada kendilerine bakamadiklari için surunuyorlar

20240212_135824.webp

Şu an ligin bittiğini düşünen kekodur zaten daha bu hafta sonu puan kaybetmemiz çok olası arada tek maçlık bir fark var ve direkt rakibimizle maçımız var şu an öldük bittik kadar saçma olan şey her şey bitmiş gibi davranmak Türk insanı işte hafta sonu tam tersi bir rüzgar da olabilir ama o da değişir, yol uzun daha kısacası.

Bende de vardı da bu leverkusenin aşırı güçlenmesi ve bizim boey kaybı sonrası orta sahada avrupa düzeyinde iyi ve kadro derinliğine sahip olmamamız beni durduran nokta oldu.

Bize bir tane daha torreira ve tete ve zahanın da istediğimiz seviyede olması gerekmekteydi.
Orada şampiyon olacağımız vahiyi gelse ligde kalan maçlara u21 takımıyla çıkalım derdim.
Bu ligin hak ettiği galatasaray seviyesi o çünkü
Benim tek tesellim Bayern ve manu karşısında oynadığımız futbol biz Avrupa maçlarında daha bir farklı oynuyoruz ayrıca gerçekten de iyi bir kadromuz var bakıldığında orta sahamız biraz eksik evet ama imkansız değil ben final oynuyacağız diye düşünüyorum Avrupa liginde kura konusunda şanslı gidersek olur bakarsın leverkusen liverpool falan elenmiş olur bize gelinceye kadar

feneri kimse yenemez

dün ki sadece bir yol kazasıydı

augusto ikinci sarı kartı yese zaten maç bitmişti
hakem fbnin alehine çaldı

3 gunde bir toplamda 6 macimiz var. Ondan sonra fikstur rahatliyor.

15 subat Gs - Prag
18 subat Agucu - Gs
22 subat Prag - Gs
25 subat Gs - Antalya
28 subat Gs - Gumruk
3 mart Bjk - Gs

15 Şubat: Galatasaray - Sparta Prag
18 Şubat: Ankaragücü - Galatasaray
22 Şubat: Sparta Prag - Galatasaray
25 Şubat: Galatasaray - Antalya
28 Şubat: Galatasaray - Karagümrük
3 Mart: Beşiktaş - Galatasaray

Bu nedir böyle. Tek teselli 2 kere şehir dışına çıkmamız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt