Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de açsak diyeceğim de o kadar kolay olsa heralde Brighton iki kere 15 milyon €'dan fazla para verip almış bu takımdan onlar yapardı sanıyorum da bilmiyorum eski sömürgeleri Fransa görünüyor bu Danimarkalılar nasıl dadanmış ilginç bir ağ harbi merak ettim belgeseli bulursan sevinirimfutbol okulları var bunların oralarda
fransızlar ve iskandinavlar bakıyor orada ki futbol okullarına
mağara tuzağına düşmemek için
artık çocuk yaşlardan takip ediyorlar hatta belgesel var bu konu hakkında bulunca yazacağım altına
Şu rezil mizahı büyüterek devam ettiriyorsunuz demek.
kaç kere fener puan kaybetti lan o günden beri?sivas maçından sonra şampiyonluk gitti diye bik bik kafa ütüleyen gslileri düşününce fblileri hayal bile edemiyorum şu an
Benim tek tesellim Bayern ve manu karşısında oynadığımız futbol biz Avrupa maçlarında daha bir farklı oynuyoruz ayrıca gerçekten de iyi bir kadromuz var bakıldığında orta sahamız biraz eksik evet ama imkansız değil ben final oynuyacağız diye düşünüyorum Avrupa liginde kura konusunda şanslı gidersek olur bakarsın leverkusen liverpool falan elenmiş olur bize gelinceye kadarBende de vardı da bu leverkusenin aşırı güçlenmesi ve bizim boey kaybı sonrası orta sahada avrupa düzeyinde iyi ve kadro derinliğine sahip olmamamız beni durduran nokta oldu.
Bize bir tane daha torreira ve tete ve zahanın da istediğimiz seviyede olması gerekmekteydi.
Orada şampiyon olacağımız vahiyi gelse ligde kalan maçlara u21 takımıyla çıkalım derdim.
Bu ligin hak ettiği galatasaray seviyesi o çünkü
kaç kere fener puan kaybetti lan o günden beri?

ama bana fb puan kaybetmez dedi gurmelerimizzzzzzzzzzzfb pt kaybetmez diyen 1 kaç delikanlıya iddiaya girelim teklifinde bulunmuştum lakin maçası yiyen olmamıştı![]()
Hepsine saplicaz3 gunde bir toplamda 6 macimiz var. Ondan sonra fikstur rahatliyor.
15 subat Gs - Prag
18 subat Agucu - Gs
22 subat Prag - Gs
25 subat Gs - Antalya
28 subat Gs - Gumruk
3 mart Bjk - Gs