Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.188
- 15.046
- 1.878
Protesto devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden baskanim iş başinda takimi kenetliyor
Baskan para harcamayacaz dedi. Napsin baskana mi kafa tutsun. Git özbek basliginda puskurSağ bek de kenetlen oynar o zaman, yarın puan kaybı gelirse hocaya laf etmeyin, rezil rüsva yönetimin suçudur bu, sakat Afrikalı da caktilar tam oldu
Baskan para harcamayacaz dedi. Napsin baskana mi kafa tutsun. Git özbek basliginda puskur
doğruGeçen sene Avrupa yoktu, az maç vardı. Bu sene böyle olacağı belliydi. Sorun transferde yaptığımız hatalı (veya hatalı değilse de ideal olmayan) hamlelerden dolayı rotasyondaki çoğu adamın performansının 11'dekileri çok fazla aratması.
Bakambu satildiktan sonra baskan ordan bir kisim harcayabilirsin dedi. Taktir edersinki o gunden sonra 1 gunumuz vardi ve auirer avrupa listesine yetistirmek icin 2sinden önce ama para harcanan köhn 2 sinde sonra alindiKöhne para verilmedi mi ? Sakat 40 yaşındaki afrikalidan başka adam mı bulamadık ? Getirdikleri forvet komedi. Kusura bakma da, şampiyonluk gelmezse çok ağır hesap verirler, dua etsinler başımızda Okan buruk var
O sırada Türk hakemleri:bu fb iç sahada adana'yı da yenemez, bjk'yi de yenemez.
Bakambu satildiktan sonra baskan ordan bir kisim harcayabilirsin dedi. Taktir edersinki o gunden sonra 1 gunumuz vardi ve auirer avrupa listesine yetistirmek icin 2sinden önce ama para harcanan köhn 2 sinde sonra alindi
Daha önce dedim gibi özbek basliginda kukreyebilirsin
Ee ben erden baskana tesekkur ettim sen ates puskurmeye basladin. Adamin ne suçu gunahi vardi madem?Dikkat ettiysen Erden Timuru kastetmedim sadece yönetim yazmışım.
İyi bir GS için iyi yerliler de kadroda bulunmalıdır her daim. Birlik ve beraberliğe pozitif katkısı olur. İlk 11'de zorunlu oynatacaksın diye dayatılmasın yeter.Yabancı sınırının 12ye düşmesini olumlu buluyorum-ilk 11de hepsini oynatabiliyoruz-
Zaten açın bakın geçmişe max 10 tane GS topçusu diyeceğimiz yabancı olmuş kadrolarda. Diğerleri olmasa da olurluk topçular
1-MusleraYabancı sınırının 12ye düşmesini olumlu buluyorum-ilk 11de hepsini oynatabiliyoruz-
Zaten açın bakın geçmişe max 10 tane GS topçusu diyeceğimiz yabancı olmuş kadrolarda. Diğerleri olmasa da olurluk topçular
Aynı görüşteyim senleİyi bir GS için iyi yerliler de kadroda bulunmalıdır her daim. Birlik ve beraberliğe pozitif katkısı olur. İlk 11'de zorunlu oynatacaksın diye dayatılmasın yeter.
Ben de hep gerekirse 11 yabancı olsun ama hepsi 11'de kullanılabilsin görüşünü savunuyorum. Zaten uğraştıkları bir sürü değişken varken hocalara bir de sınır hesabı yaptırmak saçma. Maç maç değişebilir stratejiler. Yeri gelir 11 yabancıyla oynarsın yerlir 5-6 tane yerliyle oynarsın.Aynı görüşteyim senle
2020de falan konusu açılmıştı yine sanırım ben 11+0 istiyordum.