GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu fikir bana da mantıklı geldi. 2 tane as stoper yeterli. Gerçi Nelsson'u çok beğeniyorum, kariyerinin sonuna kadar bizde kalsın isterim ama ikna edemeyiz kendisini.

Son düzenleme:
Adam haklı. Sanchez 2 var 3 yok, Nelson kemik gibi stoper, 80 maç olsa 80indede aynı oynar, bulamazsın böyle oyuncuyu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4. stoper olarak Emin veya başka bir yerli oyuncu takıma katılmalı ama Nelsson' un yerini dolduramaz. Ross ve Metehan' dan yedek olarak bile herhangi bir beklentim yok; bonservisleriyle paket...

Çok iyi bir teklif gelmedikçe, kendisi de ille gitmek istemedikçe Nelsson' dan vazgeçmem. Giderse de öncelikle onun bize geldiği profilde; yani genç, kalitesi belli, gerektiğinde ilk 11 e sürebileceğin kalitede biri bulunmaya çalışılmalı. Bu mümkün olamıyorsa, yedek kalmayı sorun etmeyecek, maliyeti makul, kaliteli, 30+ birini bulmak o kadar zor olmayacaktır. Başka hiçbir mevki için 30+ adam istemem bu takıma...

Abdülkerim-Davinson-Nelsson(?)-Emin(?)...

Kaan daha çok sağbek ve orta saha rotasyonuna katılır...Hele Okan Hocanın oyun anlayışında stoperlerin yükü çok ağır; şakaya gelmez...

Şampiyonluğa az kalmışken şikeci camia tarafından ortaya algılar atılmaya başladı , davidsona teklif geldi oyuncu o yüzden oynamıyor algısı , icardi kulübe ihtar çekti diyerek adamın morali üst duzeyken kriz algisi yaratilmasi...

Ooo cocuklari 4 koldan saldırıyor , bu objelere fırsat vermemek algilara kapılmamak lazım.

Şampiyonluğa az kalmışken şikeci camia tarafından ortaya algılar atılmaya başladı , davidsona teklif geldi oyuncu o yüzden oynamıyor algısı , icardi kulübe ihtar çekti diyerek adamın morali üst duzeyken kriz algisi yaratilmasi...

Ooo cocuklari 4 koldan saldırıyor , bu objelere fırsat vermemek algilara kapılmamak lazım.
Sen buraya yazmasan haberimiz bile olmayacak belki de. Her horoz kendi çöplüğünde öter. Takılsınlar kendi aralarında. Hedefe kitlenmiş bir Galatasaray en çok korktukları şey.

Icardi 1-2 mac once tripteyken o haberleri uydursaniz biraz tutarli olurdu da simdi ne alaka yaw kodum salakları :asd:

İhtarname çekti diyorsan, ihtarnamenin fotoğrafını yayınlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt