- 22 Ağustos 2010
- 32.847
- 37.652
- 3.033
servet yardımcı'nın da, sanki birisini makyajla ali şen yapmaya çalışmışlar da tam olmamış gibi bir tip var :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tff seçimlerindeki paniğin esas sebebi budur. yukarıdaki yazdıklarımın eşiğine geldik ve futbolda "gs ve diğerleri" olmasın diye çıkan başkan adaylarını ve listelerini görüyorsunuz.
yeni tff'in de ilk icraatı muhtemelen 1959 önceki sıçmıkları sayıp, gs'ın açtığı açık ara farkı kapatmak olacaktır. (gs bu sene şampiyon olursa, 1959 öncesi sayıldığında her iki takım da 5 yıldız oluyor bu arada. fb:28, gs:25 oluyor)
bu kadar pasif kalınması insanın canını çok sıkıyorTürk futbolunda Fbjk devri ha
Ne yapalım kurbanlık koyun gibi kaderimize razı olalım
abi o kararda mantık mı arıyorsun? :dHadi bir kulp buldular da Milli Küme mahalli ligini saydılar diyelim. En azından lig statüsündeydi. Türkiye Futbol Şampiyonası denen zıkkım ne? Bildiğin Türkiye Kupası. Onun sayılması imkansız. O sayılırsa Türkiye Kupası’nı da saydırmak lazım o zaman.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
göksel gümüşdağ da aday olacaktır benceUlan az daha yayın hakkını da saran alıyordu
Acuna da bi yerleri peşkeş çekerlerdi
Düşünebiliyor musun Servet-Saran-Acun
İstedikleri gibi çalacaklardı.
Ne yapıp edip tff için Galatasaray ın birini öne çıkarması gerekiyor.
vallahi işin sonunda zararlı çıkan kim olur göreceğiz. gs'ın açtığı kupa farkını masa başı kupalarla kapatırsın ama sokaktaki ezici taraftar üstünlüğüne bir bok yapamazsın.bu kadar pasif kalınması insanın canını çok sıkıyor
Koç diğer kulüplere veriyor sponsorluğu onları kontrol ediyor. Savcılar görevini yapmıyor. Ne yapabilirler?bu kadar pasif kalınması insanın canını çok sıkıyor
bildirim mi geldi yineKoç diğer kulüplere veriyor sponsorluğu onları kontrol ediyor. Savcılar görevini yapmıyor. Ne yapabilirler?

Yorumunu gördüm. Servet Yardımcı yada çıkan diğer aday hiç biri futbolu öne çıkaracak isimler değil. GS yönetimi bunların seçilmemesini sağlamalı diye düşündüm ama ne yapılabileceği konusunda aklıma hiç bir şey gelmedi o yüzden sana sordum. Eleştiri doğru pasifiz ama ne yapılabilir?bildirim mi geldi yine![]()
Erdal Kazan ı ister, ak parti ve uzun adam adına kitap yazmış daha ne olsunne sanıyordunuz olm, normal birinin tff için aday olacağını mı
reisin adamı kim belli mi
hacı onu sen ben bilemeyiz, o koltukta biz otursak maksimum bu kadar etkimiz olurdu. çözüm mercii biz değiliz.Yorumunu gördüm. Servet Yardımcı yada çıkan diğer aday hiç biri futbolu öne çıkaracak isimler değil. GS yönetimi bunların seçilmemesini sağlamalı diye düşündüm ama ne yapılabileceği konusunda aklıma hiç bir şey gelmedi o yüzden sana sordum. Eleştiri doğru pasifiz ama ne yapılabilir?