GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genc dinamik formda bir 8,5 istiyorum gelecek sezon icin, biktim artik bitik "yildizlardan"

o zaman senin dediğine göre:

muslera
günay

xxx xxx apokerim köhn
xxx kaan emin xxx

torriera xxx
berkan demirbay

BAY xxx kerem
ziyech yunus xxx

icardi
xxx
as sağ bek
as sağ stoper
yedek sağ bek
yedek sol bek
as 8 numara
as 10 numara
yedek kanat
yedek santrafor

4 adet ilk onbire
4 adet alternatif olmak üzere

8 transfer gerekiyor gibi.

Mevkilere teknik heyet karar verir, 12 yabancılı düzlemde yedek santraforu yabancı tutmam ve alternatif kavramını ortadan kaldırırım 12 oyuncuda as oyuncu olmalı.

Yedek santrafor pozisyonuna Can Uzun, Enes Ünal, Bertuğ Yıldırım gibi oyuncular ile geçiştiririm.

Mevkilere teknik heyet karar verir, 12 yabancılı düzlemde yedek santraforu yabancı tutmam ve alternatif kavramını ortadan kaldırırım 12 oyuncuda as oyuncu olmalı.

Yedek santrafor pozisyonuna Can Uzun, Enes Ünal, Bertuğ Yıldırım gibi oyuncular ile geçiştiririm.
12 yabancı hücum alanında kullanılmalı bence ki. Bardakçı, Barış Alper kesin 11 olarak düşünürsek bizim 3 tane yabancı yedek şansımız var. 1 orta saha, 1 santrafor, 1 kanat veya stoperden kullanmak mantıklı olabilir. Burada alınacak yerli oyuncular önemli Oğuz Aydın, Emirhan Topçu veya Ahmetcan Kaplan gibi oyuncular alınabilirse mesela kanat- stoper yerine direk 10 no olabilir yedeğe.

Elimizde 4 tane yabancı oyuncu kalacağını düşünüyorum. (Köhn, Toreira, İcardi, Muslera)

Davinson ile Nelsson giderler bence hem de güzel bir para kazandırarak. Nelsson'u 2 yıl ikna ettik ama artık önünü açmak lazım ki o da artık rest çekecektir.
Aurier, Mertens sözleşme sonu, uzatmazlar ve biz de uzatmayız.
Ndombele, Vinicius kiralık sonu,
Tete neredeyse Ocak'ta gidecekti şimdi ilk ayrılanlardan olacaktır.
Oliveira zaten kapıya kondu.
Ziyech ile Zaha'da kendi istekleri ile ayrılacaklardır zaten Zaha'yı ocak'ta bile istedi EPL takımları, Ziyech'te arap yarımadasına doğru yok alır belki küçük bir ihtimal son 6 maç ilginç bir bağ oluşur ve kalır.
Zaniolo zaten bizden çıktı artık.

Benim hesabıma göre yabancı sayımız 4+1 (Ziyech) gibi duruyor.
7-8 tane oyuncu alacağız umarım bu sefer minimum karavana olur çünkü harcayağımız belli ki 100 milyon euro civarı para olacak elimizde.
Genç, dinamik ve yine satılabilir civata gibi adamlar almalıyız.
en az 1 tane top class yerli oyuncu eklemek lazım aynı 2012 Hamit Altıntop gibi aklıma Orkun Kökçü geliyor ilk etapta sonra Salih Özcan ve flash olarak Can Uzun.

Tecrübeli isimde almalıyız. Hepsi genç vs olursa yine yalan oluruz

Nando - Apokerim - Barış - Kaan - Torreira - Icardi (yeni yapıldı sezon başı sözleşme) - Köhn yeni. 7/11

takımın hattı sağlam tutulmuş oldu bu sevindirici oldu.

kanada 27-28 yaşından büyük adam alınmamalı

en önemli kıstas yaş mı, evet yaş
Alınacak adamın oyun tarzına bağlı. ''Deli fişek'' kanat oyuncusu istiyorsan dediğin doğru. Yok, oyun kurucu özelliği gelişkin, lider karakterli adam istiyorsan iş değişir. 30-32 yaşında bir Tadic' e asla hayır demezdim mesela. Takımın en belirgin defosu topu ön tarafta tutamamak...

Alınacak adamın oyun tarzına bağlı. ''Deli fişek'' kanat oyuncusu istiyorsan dediğin doğru. Yok, oyun kurucu özelliği gelişkin, lider karakterli adam istiyorsan iş değişir. 30-32 yaşında bir Tadic' e asla hayır demezdim mesela. Takımın en belirgin defosu topu ön tarafta tutamamak...
Biliyorum 30-32 yaşındaki halini yazmışsın ama şu anki gibi ayağına gelen her topu içeriye ortalayan tadic tarzı profilden ziyade topu driblingle ileriye taşıyan garry rodrigues profili çok daha kıymetli bence.

bize maalesef düşmüyor işte 30-32 yaşındaki tadic ya da sakatlık problemi olmayan ziyech

babel, zaha, feghouli vs çok büyük oranda hayal kırıklığı oldu

çok daha düşük beklentiyle gelen garry, onyekuru, barış, kerem çok daha faydalı oldular

Avrupa şampiyonası sonrası zaniolo + barış 70 milyonları görebilir bu ikili. Tetikte beklemek lazım.
Sancheze de 25 civarı veren varsa okuturum ben.
120 falan deniliyor da şans görümüzden ayrılmazsa boeyi de sayarsak 2024 yılında 170 hatta 200 milyon euro transfer geliri elde eden bir kulüp olabiliriz.

Barış ve zaniolo burada kritik nokta bu ikisi avrupa şampiyonasında şov yapmalı, bunlara kerem katılırsa da 15-20 milyon da oradan çıkarırız.
Abdülün toplaması lazım. Toplarsa hiç beklemediğimiz sürpriz bir gelir oradan gelir.

bize maalesef düşmüyor işte 30-32 yaşındaki tadic ya da sakatlık problemi olmayan ziyech

babel, zaha, feghouli vs çok büyük oranda hayal kırıklığı oldu

çok daha düşük beklentiyle gelen garry, onyekuru, barış, kerem çok daha faydalı oldular
İki kanattan birinin tarif ettiğim tarzda oyuncu olmasını tercih ederim. Ziyech giderse kesin oyun kurucu bir kanat alınmalı. Hatta Ziyech kalırsa da onunla rotasyona girmesi için öyle biri iyi olur...

Taraftarda iflah olmaz bir dripling fetişi var. 6-8-10, kanat, bek; herkesin topla yardırması isteniyor. Diğer özellikleri de iyi olanlarını bulup almak için gerekli bütçeyi oluşturamıyorsan bazı mevkilerde farklı yönüyle öne çıkan oyuncular tercih etmek daha akılcı olacaktır. Tek bir ekstra pas bile canhıraş driplingle giremeyeceğin pozisyon sağlayabilir çoğu defa ve Hatay gibi 'zavallı' bir takıma karşı skor alındığı halde maçın sonunu zor getirmeyi de izah eden defonun tam da bu olduğu kanısındayım...

İki kanattan birinin tarif ettiğim tarzda oyuncu olmasını tercih ederim. Ziyech giderse kesin oyun kurucu bir kanat alınmalı. Hatta Ziyech kalırsa da onunla rotasyona girmesi için öyle biri iyi olur...

Taraftarda iflah olmaz bir dripling fetişi var. 6-8-10, kanat, bek; herkesin topla yardırması isteniyor. Diğer özellikleri de iyi olanlarını bulup almak için gerekli bütçeyi oluşturamıyorsan bazı mevkilerde farklı yönüyle öne çıkan oyuncular tercih etmek daha akılcı olacaktır. Tek bir ekstra pas bile canhıraş driplingle giremeyeceğin pozisyon sağlayabilir çoğu defa ve Hatay gibi 'zavallı' bir takıma karşı skor alındığı halde maçın sonunu zor getirmeyi de izah eden defonun tam da bu olduğu kanısındayım...
katılıyorum aksini söylemiyorum ki.

yaşlı olmasın demek 2 taraf da deli gibi driblinçi beyinsiz kanat olsun demek değil zaten.

ne stil olursa olsun kanat belli bir tempo ve fizik gücü gerektiriyor. bi tarafın daha oturaklı oyun kurucu karakteri olan, topun kıymetini bilen bir adam olmasını ben de tercih ederim

İlk 11e ilk planda 3 nokta atışı gerekiyor

sağ bek , 8 no ve 10 no

geri kalan kadro korunup , işe yaramayanları da postaladık mı tamam dır

Bazı azılı Keremciler sürekli 'Barış çok başka seviyeye çıktı bu yaz tutamayız artık' gibi hain bir propaganda yapıyordu bu sözleşme onlara gelsin

Bugün sözleşme uzatılan kimse gitmez yazın artık. Köhn de yeni geldi o da gitmez

Doğru teklif gelirse Davinson, Nelsson, Ziyech, Kerem, Zaha, Oliveira ve Tete gider. Özellikle son üçünü satmaya çalışır zaten kulüp

Bazı azılı Keremciler sürekli 'Barış çok başka seviyeye çıktı bu yaz tutamayız artık' gibi hain bir propaganda yapıyordu bu sözleşme onlara gelsin

Bugün sözleşme uzatılan kimse gitmez yazın artık. Köhn de yeni geldi o da gitmez

Doğru teklif gelirse Davinson, Nelsson, Ziyech, Kerem, Zaha, Oliveira ve Tete gider. Özellikle son üçünü satmaya çalışır zaten kulüp
Buradan bi tek nelsson'a üzülürüm diğer hepsinin satılması mantıklı olan

24/25 sezonunun şampiyonu Şl'ye direkt katılacak demek ha.

Uefa ülke puan sıralamasında 9. sırada olmamız kesinleşmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt