- 11 Aralık 2009
- 18.336
- 11.127
- 1.998
Doğal yoldan kurtulursun, merak etme.Forumda doktor arkadaş kim vardı? Kaplama dişi vidasiyla beraber yutmuş bulunmaktayım. Bagirsagimizi falan delmesin bu vida? Ufaktan bir korku sardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğal yoldan kurtulursun, merak etme.Forumda doktor arkadaş kim vardı? Kaplama dişi vidasiyla beraber yutmuş bulunmaktayım. Bagirsagimizi falan delmesin bu vida? Ufaktan bir korku sardı
Şunu görmek istemiyorum ya tekrarAbdurrahim Albayrak olacak. Kolundan tuttuğunu getirecek

Döndüm Albayrak ile birlikte ben de..nerdesin yav
erden timur'u sadece transfer özelinde değerlendirmek nasıl bir sığlık yaw
burada belki en çok ben eleştirmişimdir yazın da adamın hocayla ve oyuncularla ilişkileri, önemli maçlar öncesinde takıma yaptığı ince dokunuşlar, kulübü ve camiayı tek vücut halinde tutmaktaki becerisi kolay yapılabilecek şeyler değil.
Sana kaç yıl ceza verdiler yavrumDöndüm Albayrak ile birlikte ben de..
gece gece tat kaçırdın
Erden başkanı ikna edecekgece gece tat kaçırdın
başka vasfı yok zaten erdeni tutabilsin yeterErden başkanı ikna edecek
1.5 yıl bitti işte yattık çıktık karıştırma orasını. Aslolan GalatasaraySana kaç yıl ceza verdiler yavrum
durs*n nefretin gözlerimi yaşartıyor her defasında
başka vasfı yok zaten erdeni tutabilsin yeter
Çok yanlış bir algı var ve sen de buna kapılmışsın. Ne Albayrak, ne de Timur sportif direktör değiller, hiç olmadılar, olmaları da gerekmiyor. Transfer edilecek oyuncu profillerini ve adaylarını belirlemek ve nihai kararı vermek onların işi değil. Buna burunlarını sokarlarsa da net hatadır. Zaten futboldan profesyonel manada anlamadıklarını kendileri de hep söylüyorlar...Abdürün transfer tutturma oranı erdenden yüksek olabilir
Erdeni gereksiz büyütüyorsunuz transfer konusunda
Cenk Tosun yedek forvet olarak mutlaka alinmali yerli oldugu icin
süleyman'a katılıyorum.
hatta necip de boştaysa yedek stoper olarak alınmalı.