GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erden timur'u sadece transfer özelinde değerlendirmek nasıl bir sığlık yaw

burada belki en çok ben eleştirmişimdir yazın da adamın hocayla ve oyuncularla ilişkileri, önemli maçlar öncesinde takıma yaptığı ince dokunuşlar, kulübü ve camiayı tek vücut halinde tutmaktaki becerisi kolay yapılabilecek şeyler değil.

erden timur'u sadece transfer özelinde değerlendirmek nasıl bir sığlık yaw

burada belki en çok ben eleştirmişimdir yazın da adamın hocayla ve oyuncularla ilişkileri, önemli maçlar öncesinde takıma yaptığı ince dokunuşlar, kulübü ve camiayı tek vücut halinde tutmaktaki becerisi kolay yapılabilecek şeyler değil.
images (33).webp

Abdürün transfer tutturma oranı erdenden yüksek olabilir

Erdeni gereksiz büyütüyorsunuz transfer konusunda
Çok yanlış bir algı var ve sen de buna kapılmışsın. Ne Albayrak, ne de Timur sportif direktör değiller, hiç olmadılar, olmaları da gerekmiyor. Transfer edilecek oyuncu profillerini ve adaylarını belirlemek ve nihai kararı vermek onların işi değil. Buna burunlarını sokarlarsa da net hatadır. Zaten futboldan profesyonel manada anlamadıklarını kendileri de hep söylüyorlar...

Onların işi, belirlenen futbolcuların şartlarını araştırıp pazarlık ederek, maksimum F/P oranıyla futbolcuyu takıma kazandırmaktır ve çok önemlidir. Bu konuda Albayrak ne denli başarısızsa, Timur da o denli başarılıdır...

Burada herhangi bir transferi eleştiriyoruz diye nankörlük, hatta hainlik ithamında bulunanlar ağır saçmalıyor da anlamayacaklarını bildiğim için cevap vermek istemiyorum çoğu defa...

Albayrak, Terim Hocası istiyor ve kendisi caka satacak diye olmadık adamlara deli paralar saçtı...

Son dönemde ise işkillendiğim tek konu, Gardi' nin fazlaca tesirinde kalınıyor olma ihtimali ki bu lafım Erden Beye de Okan Hocaya da gider. Hayrına iş yapmıyor sonuçta ama bütün transferleri de o bitiriyor nedense? Madem o kadar etkili ve güvenilir biri; ıskartaya çıkmış onca adamı elden çıkarmak konusunda da yardımcı olsa ya; komisyonu da yüksek tutsun tek; win-win yani...

Albayrak gelirse, pazarlık işlerine hiç bulaştırılmamalı. Diğerleri gibi Yönetim Kurulunda bulunmak dışında; oyunculara ev, araba bulmak, günlük işlerine yardımcı olmak gibi şeylere baksın yeter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt