GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet yine başlamış koyamadığınız futbolcular diye,şöyle mallıkları yapmasınlar artık 17 Mayıs'ta.Adam gibi video koyamıyorsan,o futbolcuların olmadığı sıradan bir fotoğraf koy olsun bitsin

Millet yine başlamış koyamadığınız futbolcular diye,şöyle mallıkları yapmasınlar artık 17 Mayıs'ta.Adam gibi video koyamıyorsan,o futbolcuların olmadığı sıradan bir fotoğraf koy olsun bitsin
çok haklısın. ya da hakan şükür'ün milli takımda attığı 200 küsur gol de silinsin o zaman? yemiyor değil mi?

bu arada bu video işinin aynısını fb, dandik sevilla galibiyeti videolarında da yapıyor ki. uğur boral'ı falan koyamıyorlar videoya.

çok haklısın. ya da hakan şükür'ün milli takımda attığı 200 küsur gol de silinsin o zaman? yemiyor değil mi?

bu arada bu video işinin aynısını fb, dandik sevilla galibiyeti videolarında da yapıyor ki. uğur boral'ı falan koyamıyorlar videoya.
Ben onları da koysunlar demedim yalnız,böyle malzeme veriyoruz videoya gerek yok fotoğrafla geçiştirilsin dedim.Koymamalarını anlıyorum ama videoya gerek yok bence, saçma sapan videolar oluyor çünkü kesip biçince

21-22 sezonunda Torreira ile Amrabat aynı anda oynamamış Fiorentina'da

21-22 sezonunda Torreira ile Amrabat aynı anda oynamamış Fiorentina'da
Yan yana oynamamış olabilirler ama aynı rotasyonda vardılar. İkisi de farklı maçlarda oynuyordu o dönem. Hatta Pulgar da vardı o rotasyonda sonra devreden çıkmıştı bize gelmişti.

1715953929180.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt