Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.236
- 18.392
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette bjk üstadBülten cok zayıf, basketle.idare edeceğiz
@Emre Zeytinli yarin bjk hatay iki ucu bklu degnek kimi destekleyecegiz?
başkan seçimi ve trasnferElbette bjk üstad
Bugun basket sarar atlatiriz bi sekilde
Yarin da süper lig bülteni bol
Pazar zaten sezonun maci var
Önemli olan diğer haftalar ne yapacagiz ?
Bjk tabii ki deBülten cok zayıf, basketle.idare edeceğiz
@Emre Zeytinli yarin bjk hatay iki ucu bklu degnek kimi destekleyecegiz?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok haklısın. ya da hakan şükür'ün milli takımda attığı 200 küsur gol de silinsin o zaman? yemiyor değil mi?Millet yine başlamış koyamadığınız futbolcular diye,şöyle mallıkları yapmasınlar artık 17 Mayıs'ta.Adam gibi video koyamıyorsan,o futbolcuların olmadığı sıradan bir fotoğraf koy olsun bitsin
Ben onları da koysunlar demedim yalnız,böyle malzeme veriyoruz videoya gerek yok fotoğrafla geçiştirilsin dedim.Koymamalarını anlıyorum ama videoya gerek yok bence, saçma sapan videolar oluyor çünkü kesip biçinceçok haklısın. ya da hakan şükür'ün milli takımda attığı 200 küsur gol de silinsin o zaman? yemiyor değil mi?
bu arada bu video işinin aynısını fb, dandik sevilla galibiyeti videolarında da yapıyor ki. uğur boral'ı falan koyamıyorlar videoya.
Nakan notz
Bana bu haberi veren sayın @Hüsnü Ayabakan a 1 teşekkürü borç bilirim
x'i silip twitter yazalım renktaş
Yan yana oynamamış olabilirler ama aynı rotasyonda vardılar. İkisi de farklı maçlarda oynuyordu o dönem. Hatta Pulgar da vardı o rotasyonda sonra devreden çıkmıştı bize gelmişti.21-22 sezonunda Torreira ile Amrabat aynı anda oynamamış Fiorentina'da