Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.628
- 20.882
- 2.233
Yeni kuralda Yamal +2 olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert bek olarak tutulabilir de hiç şans verilmeyen Yusuf yerine oynatabileceğimiz biri daha doğru olur. Jelert'e bonservisli iyi teklif varsa o da gider bence.yeni yabancı kuralına göre, 12+2'de 2 oyuncu 01.01.2003 ve sonrası doğumlu olması gerekiyormuş.
şu an kadroda jelert+yusuf demir bu kurala uyuyor.
bunları mı tutacağız? yoksa yeni gençler mi alacağız?
bence bunları tutarız gibime geliyor.
yöneticilere o kadar güvenmiyorum ki; sadece eldekileri tutalım, hiç transfer yapmayalım ona bile razıyım. bunlar gider jelert'ten bile daha kötüsünü bulmayı başarırlar. o kapasiteleri var gerçekten.Jelert bek olarak tutulabilir de hiç şans verilmeyen Yusuf yerine oynatabileceğimiz biri daha doğru olur. Jelert'e bonservisli iyi teklif varsa o da gider bence.
Yusuf gider jelert kalir gibi. Pirpir bir genç kanat olarak kullanmalıyız o diğer hakkımızı benceyeni yabancı kuralına göre, 12+2'de 2 oyuncu 01.01.2003 ve sonrası doğumlu olması gerekiyormuş.
şu an kadroda jelert+yusuf demir bu kurala uyuyor.
bunları mı tutacağız? yoksa yeni gençler mi alacağız?
bence bunları tutarız gibime geliyor.
Adam mi vurduk lan 1 ay ban nedir![]()
ooo hoşgeldin hüsnücüğüm. :d
bir ay önceki mevzu ise hatırlayamadım hüsnücüğüm. boşver yahu sen de, bak şimdi buradasın, gs galip gelmiş, mis.Banimin habire uzamasi hakkindaki gorusun oglum beni mi konustunuz 1 ay : ) 1 haftaydi 9 gun oldu 18 nisan oldu bir baktim 19 nisan 3 kere falan guncellendi ..
Şimdi 14 yabancıdan 2 si 2003 lu olmak zorunda ya. Bunlar seneye kadroya giremiyor muXhaka hayırlı olsun - Hakan Kuzu
Sara-Lemina-Lucas birinden ayrılmamız durumunda çok iyi transfer derim ama mevcut rotasyonda lüks gibi durur. Xhaka çok üst düzey bizim için kalite katar net.olumlu musun xhaka konusunda?