GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni yabancı kuralına göre, 12+2'de 2 oyuncu 01.01.2003 ve sonrası doğumlu olması gerekiyormuş.

şu an kadroda jelert+yusuf demir bu kurala uyuyor.

bunları mı tutacağız? yoksa yeni gençler mi alacağız?

bence bunları tutarız gibime geliyor.
Jelert bek olarak tutulabilir de hiç şans verilmeyen Yusuf yerine oynatabileceğimiz biri daha doğru olur. Jelert'e bonservisli iyi teklif varsa o da gider bence.

Jelert bek olarak tutulabilir de hiç şans verilmeyen Yusuf yerine oynatabileceğimiz biri daha doğru olur. Jelert'e bonservisli iyi teklif varsa o da gider bence.
yöneticilere o kadar güvenmiyorum ki; sadece eldekileri tutalım, hiç transfer yapmayalım ona bile razıyım. bunlar gider jelert'ten bile daha kötüsünü bulmayı başarırlar. o kapasiteleri var gerçekten.

yeni yabancı kuralına göre, 12+2'de 2 oyuncu 01.01.2003 ve sonrası doğumlu olması gerekiyormuş.

şu an kadroda jelert+yusuf demir bu kurala uyuyor.

bunları mı tutacağız? yoksa yeni gençler mi alacağız?

bence bunları tutarız gibime geliyor.
Yusuf gider jelert kalir gibi. Pirpir bir genç kanat olarak kullanmalıyız o diğer hakkımızı bence

kaleci
sağ bek
santrafor

eldeki oyuncularımızı tutma yoluna gitsek bile, bu 3 bölgeye transfer olmazsa olmazımız bence.

ancak bu 3 pozisyonda nokta atışı yaparsak, seneye 26. şampiyonluk için yarışmaya aday olabiliriz.

kaleci
günay

sağ bek
kaan
ali turap

sanchez
nelsson
apo
kaan
metehan

jakobs
eren
kazımcan

torriera
lemina
sara
berkan

barış
yunus
sallai
kutucu

santrafor
morata
icardi

12 yabancı oluyor böyle. +2 de yaş kriterine uygun orta saha ve açık oyuncusu bakabilirler scout. ya da jelert ve yusuf demir'i tutabilirler.

frankowski
jelert
yusuf demir
cuesta
ross
zaha
zaniolo
köhn

8 yabancı ile ilgili de büyük problem var (en verimli şekilde yolları ayırma konusu).

Kaleci üst düzey
Sağ bek ortalama üstü
10 numara üst düzey
Kanat üst üst düzey
Santrafor üst üst düzey
Yedek kanat ortalama üstü
Yedek orta saha

BAY yerine Yunus satılsa daha iyi olur. Seneye üst düzey fizikli adamlar lazım. Icardi gitmezse bence santrafor almayız. Nelson'u almazlarsa kalsın. Sallai için bonservis vermiyorlarsa kalsın.
Jacobs şut
Jelert şut
Cuesta imha edilsin
Yusuf şut
Frank şut
Zaniola şut
Muslera veda
Mertens veda
Morata yeni isim gelene kadar beklesin
Sara isteyen varsa şut

Banimin habire uzamasi hakkindaki gorusun oglum beni mi konustunuz 1 ay : ) 1 haftaydi 9 gun oldu 18 nisan oldu bir baktim 19 nisan 3 kere falan guncellendi ..
bir ay önceki mevzu ise hatırlayamadım hüsnücüğüm. boşver yahu sen de, bak şimdi buradasın, gs galip gelmiş, mis.

Cl için genç dinamik kadro lazım yav
Orta sahada bi siyahi
Bekde boey gibi bişi

Kaleci ayrı dert
Santrafor zaten karman çorman

Bize bence hiç de parlak bir sezon beklemiyor olabilir aga

Barış yada yunus biri giderse ligde patlar
Okan zaten 4 sene üst üste hesabına başlar kasımda

Dertliyiz yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt