GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum ama Riva'dan gelecek paranın belirli bir kısmı ile şu an baktığında değersiz ama ileride değerlenebilecek bir yer alımı yapıp gelecek 20 sene için kenara konulmalı.
Kemerburgaz ve çevresine bu yatırım yapılmalı. Gerekiyorsa 50-60 milyon euroluk bir operasyon ile oradan iyi bir arazi çıkarırız.

bütün oyunu lemina değiştirdi.. nazar değmesin son dakikalarda maça yeni başlamış gibiydi.. iki yıldır orta saha orta saha diye tabiri caizse zırlatıyorlar.. taraftarın çoğu futbol adamıyım diyen iq fakirlerinden çok daha iyi anlıyor futboldan bu çıktı ortaya.. adamı getirtmesi bir yana oyuna bile alınmasında etkili oldu..

Hocanın kaldığı senaryoda belli bir yaşın üstünde (+30) ve fizik kapasitesi geri planda olan hiçbir adamı KDB değil ise kabul etmiyorum.

Biz bu Cuesta, Jakobs, Frankoswki, Jelert'den nasıl kurtulacağız? Bunlar gitmeden hiçbir kadro planlaması yapılmaz.

Üstüne üstlük Muslera, Mertens yerlerine adam ve çok büyük ihtimalle İcardi/Morata yerine atletik bir santrafor ihtiyacımız var.

Bunlar hem kaleci hem modern 10 numara hem de iyi forvet hayatta alamaz.

Bari eldeki çöplerden kurtulalım desek onları da ancak alacaklarını verip dehlerler.

Şampiyon olsak bile bu yaz çok zor geçecek. Şimdiden afakanlar bastı...
60-70 milyonluk bi revizyon şart. Avrupa için çok geniş bi kadro gerekiyor. Okanin kurduğu takımlar her zaman geç form tutuyor. Gönderilecek futbolcuların derhal gönderilmesi transferlerin de bi an önce yapılması lazım. Form tutma işinin erkene çekilmesi lazım.

Bizle adi gecen Zenitli Wendele bir bakayim dedim.. 1 gol 9 asisti var sezonda .. Bomba kisim 6 asisti lig basi bizle adi gecerken yapmis 3 macta : )

Kemerburgaz ve çevresine bu yatırım yapılmalı. Gerekiyorsa 50-60 milyon euroluk bir operasyon ile oradan iyi bir arazi çıkarırız.
Orası ilk tercih tabi orada tesisin yanında çiftlik gibi bir şey var sanırım orası alınabilir mesela. Orası olmasa bile bir yer kenara konulmalı bir de şimdi Riva'dan 9 milyar TL net gelir gelecekse 2-3 milyarı ile çok rahat alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt