GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izlemediyseniz, trtsporda Tarık Üstün, çok iyi bir 10 numara ile görüşme halinde olduğumuzu ve aklımıza gelebilecek hatta o kadar da değil dediğimiz kaleciler ile görüştüğümüzu söyledi. Aslında daha şaşırmış şekilde ve net bilgi gibi söyledi.
Sosyal medyada yada basın çıkan şeyleri sanki kendi bilgileri gibi veriyorlar bence. 10 no De Bruyne, kaleci de Alisson- Oblak- Lunin gibi çıkan isimlerdir ciddi bir haber olduğunu sanmıyorum.

Suna suna bu kadar para harcadik, cope gitti. O parayi Osi'ye versekle olmuyor. Adam savunmadan top cikariyor, asist yapiyor, alan bosaltip arkadaslarina pozisyon da yaratiyor, direkt asist te yapiyor. Ama o pozisyonlara da ihtiyac var. Cozum dogru adama dogru harcamayi yapmak. Nihayetinde futbol 11 kisi ile oynaniyor.

Tabi ki transfer biraz da sans isi. Tutacak diye bekledigin adam tutmaz. Bazen de Boey gibi cikar 1e alip 35e satarsin.

İşin goygoyu bir yana Çekmeköy'e zorlarsan 25 tane de atarsın ama şu Bornova maçı muhabbeti bugün dikkatimi çekmişti, son hafta puanlar eşit kalırsa ortalık karışır bu mevzudan. Fomget son hafta bizimle oynayacak, Fener de ALG ile oynayacak.
İnş 58 tane kendi kalemize atariz son hafta

Bu senenin şampiyonluğu ne yönetime ne de Okan efendiye yazar. Bu sene şampiyonluğu taraftar getirmiştir.

Taraftar etkisini kullanmasa ligin kaderini değiştiren osimhen&lemina gelmezdi.

Galatasaray taraftarı olarak gurur duyuyorum. 🤌
Osimhen taraftar ne alaka lan? Tek gecede bitirdi Gardi ve Okan

Izlemediyseniz, trtsporda Tarık Üstün, çok iyi bir 10 numara ile görüşme halinde olduğumuzu ve aklımıza gelebilecek hatta o kadar da değil dediğimiz kaleciler ile görüştüğümüzu söyledi. Aslında daha şaşırmış şekilde ve net bilgi gibi söyledi.

Ne bilmiş ki bunu bilecek.

Sallıyor işte.

Safi rüzgar.

Osimhen taraftar ne alaka lan? Tek gecede bitirdi Gardi ve Okan
Lan ??

Köy takımlarına elek olduğumuzda ortalıkta gözükmeyenler çıkmış yine 😂😂

Sizin gibiler aynı Fenerbahçe taraftarı gibi. 3 gün öncesini unutuyorlar. Young boys felaketleri, Beşiktaş hezimeti, hermoso faciası olmasa bu yönetim taraftarı dizginlemek için osimheni getirir miydi ??

3-5 mac once hoca verdi sampiyonlugu diye agliyolardi :d
sen bana şunu söyle birader,

hoca neden beşiktaş maçlarını kaybediyor, neden kazandığı maçları da tek farkla kazanıyor. niye 2 gollü galibiyeti yok beşiktaşa karşı.

Lan ??

Köy takımlarına elendiğimizde ortalıkta gözükmeyenler çıkmış yine 😂😂

Sizin gibiler aynı Fenerbahçe taraftarı gibi. 3 gün öncesini unutuyorlar. Young boys felaketleri, Beşiktaş hezimeti, hermoso faciası olmasa bu yönetim taraftarı dizginlemek için osimheni getirir miydi ??
He lan. Taraftar zerre umurumda değil yönetimin. Yönetim Osimhen e gerek yok dedikten sonra Gardi, Okan ı arıyor, röportajda söylüyor bunu. Yalamalık yapıyorum diye ithamda bulunduğun adam Galatasarayın hocası. Gidip senin gibi suyun karşı tarafını övmüyorum

Gardi + eli ayağı düzgün bir yönetici bulun yaz transfer dönemine. Cenk Ergün, Hatipoğlu gibi vasıfsızları görmek istemiyorum. Hatip transfere girerse ağır söverim Dursun'a

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt