Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medyada yada basın çıkan şeyleri sanki kendi bilgileri gibi veriyorlar bence. 10 no De Bruyne, kaleci de Alisson- Oblak- Lunin gibi çıkan isimlerdir ciddi bir haber olduğunu sanmıyorum.Izlemediyseniz, trtsporda Tarık Üstün, çok iyi bir 10 numara ile görüşme halinde olduğumuzu ve aklımıza gelebilecek hatta o kadar da değil dediğimiz kaleciler ile görüştüğümüzu söyledi. Aslında daha şaşırmış şekilde ve net bilgi gibi söyledi.
Bayern Münih, Leroy Sane ile sözleşme uzatmaya yakın. Sane, Al İttihad ve Arsenal’den gelen teklifleri reddetti. (Kicker)
Bu senenin şampiyonluğu ne yönetime ne de Okan efendiye yazar. Bu sene şampiyonluğu taraftar getirmiştir.
Taraftar etkisini kullanmasa ligin kaderini değiştiren osimhen&lemina gelmezdi.
Galatasaray taraftarı olarak gurur duyuyorum.![]()

İnş 58 tane kendi kalemize atariz son haftaİşin goygoyu bir yana Çekmeköy'e zorlarsan 25 tane de atarsın ama şu Bornova maçı muhabbeti bugün dikkatimi çekmişti, son hafta puanlar eşit kalırsa ortalık karışır bu mevzudan. Fomget son hafta bizimle oynayacak, Fener de ALG ile oynayacak.
İnş 58 tane kendi kalemize atariz son hafta
3-5 mac once hoca verdi sampiyonlugu diye agliyolardi :d
Osimhen taraftar ne alaka lan? Tek gecede bitirdi Gardi ve OkanBu senenin şampiyonluğu ne yönetime ne de Okan efendiye yazar. Bu sene şampiyonluğu taraftar getirmiştir.
Taraftar etkisini kullanmasa ligin kaderini değiştiren osimhen&lemina gelmezdi.
Galatasaray taraftarı olarak gurur duyuyorum.![]()
Hoca maç satıyor3-5 mac once hoca verdi sampiyonlugu diye agliyolardi :d
Izlemediyseniz, trtsporda Tarık Üstün, çok iyi bir 10 numara ile görüşme halinde olduğumuzu ve aklımıza gelebilecek hatta o kadar da değil dediğimiz kaleciler ile görüştüğümüzu söyledi. Aslında daha şaşırmış şekilde ve net bilgi gibi söyledi.
Lan ??Osimhen taraftar ne alaka lan? Tek gecede bitirdi Gardi ve Okan
sen bana şunu söyle birader,3-5 mac once hoca verdi sampiyonlugu diye agliyolardi :d
He lan. Taraftar zerre umurumda değil yönetimin. Yönetim Osimhen e gerek yok dedikten sonra Gardi, Okan ı arıyor, röportajda söylüyor bunu. Yalamalık yapıyorum diye ithamda bulunduğun adam Galatasarayın hocası. Gidip senin gibi suyun karşı tarafını övmüyorumLan ??
Köy takımlarına elendiğimizde ortalıkta gözükmeyenler çıkmış yine
Sizin gibiler aynı Fenerbahçe taraftarı gibi. 3 gün öncesini unutuyorlar. Young boys felaketleri, Beşiktaş hezimeti, hermoso faciası olmasa bu yönetim taraftarı dizginlemek için osimheni getirir miydi ??
Satıyor oğlum işte satıyorsen bana şunu söyle birader,
hoca neden beşiktaş maçlarını kaybediyor, neden kazandığı maçları da tek farkla kazanıyor. niye 2 gollü galibiyeti yok beşiktaşa karşı.
herifler kadın futboluna da ağlıyor