GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemeği organize eden Özbek değil Serdal Güzelaydın denen kişi. Yemekte Büyüka, Seten, Serda Ali, Güzelaydın, Eray Yazgan var. Serdar Güzelaydın denen kişi ile Özbek'in yakın olması sorun bu kişi daha öncede bir çok tartışmaya neden olacak pşaya sebebiyet vermişti biri de Terim ile ilgiliydi sanırım.

Yemeğe kimin geleceğini bilmiyor mu sayın özbek.

Biz atabiliriz ama. Dursun'un bülentten farkı yok demektir o heriflerle masaya oturyorsa. Erden timuru bunların telkiniyle arkadan vurmadığını nerden bileceğiz mesela. Şahsen hiç güvenmiyorum bu yönetime. Gs'nin öncelikli olacağını sanmıyoum işin içine menfaat girerse
Özbek'in Serdar Ali ile oturması yanlış zaten bunun için her türlü eleştiriler haklıdır. yalnız bunu bir zahmet çalıştığı kanallar belli olan kişiler yapamasın kendileri de aynı çünkü dediğin gibi.

Özbek'in Serdar Ali ile oturması yanlış zaten bunun için her türlü eleştiriler haklıdır. yalnız bunu bir zahmet çalıştığı kanallar belli olan kişiler yapamasın kendileri de aynı çünkü dediğin gibi.
Mesele o değil zaten konuşulması gereken şey bu rezalet. Bize ne bülent'ten

Yemeğe kimin geleceğini bilmiyor mu sayın özbek.
Orada Özbek'in eleştirilmesi değil asıl eleştiri konusu yemekten ziyade bu adama hala güvenmesi gibi algıladım ben. Geçmişte de hatırlıyorum bu adamın sorun yarattığını yemekten ziyade bu adamı Gs işlerine sokuyorsa bu daha büyük bir sorun bizim için. Bu isim üzerinden de eleştirmek lazım sadece yemeğe takılı kalmadan.

Orada Özbek'in eleştirilmesi değil asıl eleştiri konusu yemekten ziyade bu adama hala güvenmesi gibi algıladım ben. Geçmişte de hatırlıyorum bu adamın sorun yarattığını yemekten ziyade bu adamı Gs işlerine sokuyorsa bu daha büyük bir sorun bizim için. Bu isim üzerinden de eleştirmek lazım sadece yemeğe takılı kalmadan.
Sadece bu olsa neyse, yönetiminde acun kankası var. Geçen sezon araya adam sokup ali ile barışmak isteyen biri. Say say bitmez

Dursun'un yaptığı direkt gönderilme nedeni. Bu sezon kuşların muhabirine haber uçurmalar yetmedi yemekler de organize edilmeye başlandı. Yol 5. yıldız olmasa taraftar çoktan tepkiyi koyardı.

Şampiyon olup istifa desen o da olmayacak. Bizim bu yönetim ile önümüz kapalı, istediği kadar 1 milyar dolar mavalı sıksın.

1746134147503.webp

o değil de her sene boş boş transferler yapıp t dönemlerinde o topçuları sağa sola kiralıyoruz. Yav kardeşim gerekirse zararına satın şunları şu kiralama işinden bu kulüp artık vazgeçsin. Hangi kiraladığını bonsunu verip aldılar? Elli tane adam var kirada. Allah bilir Morutan da hala bizim topçudur. Satma da bu kadar kötü olunmaz ki.

Dursun'un yaptığı direkt gönderilme nedeni. Bu sezon kuşların muhabirine haber uçurmalar yetmedi yemekler de organize edilmeye başlandı. Yol 5. yıldız olmasa taraftar çoktan tepkiyi koyardı.

Şampiyon olup istifa desen o da olmayacak. Bizim bu yönetim ile önümüz kapalı, istediği kadar 1 milyar dolar mavalı sıksın.
Kendi taraftarını kandıran adam rakip gastecilere neler sıkmıştır neler haha

beyler saf görünen kurnazdan korkacaksınız. En zeki adam odur. Dursun Perez'i küçümsüyor herkes ama gemiyi de yürütüyor 3 senedir. 2017 yılında Fb dördü takana kadar biz beşinci yıldızı takarız diyen ve gerçekleştirmek üzere olan bir isimden bahsediyoruz!

dursun ,nerden bakarsak bakalım herşeyi ile şaibeli heryerden pislige batmış bir başkan

ama esas garip olan büyük kongre dahil 1 tane gs üyesi bile bu adamı eleştirmedi ,var bunda bi işler

dursun ,nerden bakarsak bakalım herşeyi ile şaibeli heryerden pislige batmış bir başkan

ama esas garip olan büyük kongre dahil 1 tane gs üyesi bile bu adamı eleştirmedi ,var bunda bi işler
Şaibeli falan diyemeyiz bence ama menfaatini gs önünde tutan biri belli ki. Gs'nin 7 ceddine söven gs düşmanları ile aynı masaya oturabilecek türden biri çünkü gs'ye karşı fanatikçe bir bağlılığı olduğunu sanmıyorum . Liseli olmasa kapımızın önünden geçmezdi muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt