- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.431
- 3.078
Gidecegi belli olan adamin yerine biri konusuluyor diye herif maçlarımı birakacak yav ne alaka anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemeği organize eden Özbek değil Serdal Güzelaydın denen kişi. Yemekte Büyüka, Seten, Serda Ali, Güzelaydın, Eray Yazgan var. Serdar Güzelaydın denen kişi ile Özbek'in yakın olması sorun bu kişi daha öncede bir çok tartışmaya neden olacak pşaya sebebiyet vermişti biri de Terim ile ilgiliydi sanırım.
Özbek'in Serdar Ali ile oturması yanlış zaten bunun için her türlü eleştiriler haklıdır. yalnız bunu bir zahmet çalıştığı kanallar belli olan kişiler yapamasın kendileri de aynı çünkü dediğin gibi.Biz atabiliriz ama. Dursun'un bülentten farkı yok demektir o heriflerle masaya oturyorsa. Erden timuru bunların telkiniyle arkadan vurmadığını nerden bileceğiz mesela. Şahsen hiç güvenmiyorum bu yönetime. Gs'nin öncelikli olacağını sanmıyoum işin içine menfaat girerse
bu hüseyin de erken baydı dinlenecek tek GS yorumcusu Kero admirle benim şuan.Gidecegi belli olan adamin yerine biri konusuluyor diye herif maçlarımı birakacak yav ne alaka anlamadım
Erkenden transfer haberlerin cikmasini kastediyor ki hakli sayilirlar, suan transfer konusmanin yeri ve zamani degil zaten.Gidecegi belli olan adamin yerine biri konusuluyor diye herif maçlarımı birakacak yav ne alaka anlamadım
Mesele o değil zaten konuşulması gereken şey bu rezalet. Bize ne bülent'tenÖzbek'in Serdar Ali ile oturması yanlış zaten bunun için her türlü eleştiriler haklıdır. yalnız bunu bir zahmet çalıştığı kanallar belli olan kişiler yapamasın kendileri de aynı çünkü dediğin gibi.
Orada Özbek'in eleştirilmesi değil asıl eleştiri konusu yemekten ziyade bu adama hala güvenmesi gibi algıladım ben. Geçmişte de hatırlıyorum bu adamın sorun yarattığını yemekten ziyade bu adamı Gs işlerine sokuyorsa bu daha büyük bir sorun bizim için. Bu isim üzerinden de eleştirmek lazım sadece yemeğe takılı kalmadan.Yemeğe kimin geleceğini bilmiyor mu sayın özbek.
Bizim ligte yorumcu dinlemeye yokum yav uzun zamandir. Manasız geliyorbu hüseyin de erken baydı dinlenecek tek GS yorumcusu Kero admirle benim şuan
Sadece bu olsa neyse, yönetiminde acun kankası var. Geçen sezon araya adam sokup ali ile barışmak isteyen biri. Say say bitmezOrada Özbek'in eleştirilmesi değil asıl eleştiri konusu yemekten ziyade bu adama hala güvenmesi gibi algıladım ben. Geçmişte de hatırlıyorum bu adamın sorun yarattığını yemekten ziyade bu adamı Gs işlerine sokuyorsa bu daha büyük bir sorun bizim için. Bu isim üzerinden de eleştirmek lazım sadece yemeğe takılı kalmadan.
Kendi taraftarını kandıran adam rakip gastecilere neler sıkmıştır neler hahaDursun'un yaptığı direkt gönderilme nedeni. Bu sezon kuşların muhabirine haber uçurmalar yetmedi yemekler de organize edilmeye başlandı. Yol 5. yıldız olmasa taraftar çoktan tepkiyi koyardı.
Şampiyon olup istifa desen o da olmayacak. Bizim bu yönetim ile önümüz kapalı, istediği kadar 1 milyar dolar mavalı sıksın.
Şaibeli falan diyemeyiz bence ama menfaatini gs önünde tutan biri belli ki. Gs'nin 7 ceddine söven gs düşmanları ile aynı masaya oturabilecek türden biri çünkü gs'ye karşı fanatikçe bir bağlılığı olduğunu sanmıyorum . Liseli olmasa kapımızın önünden geçmezdi muhtemelendursun ,nerden bakarsak bakalım herşeyi ile şaibeli heryerden pislige batmış bir başkan
ama esas garip olan büyük kongre dahil 1 tane gs üyesi bile bu adamı eleştirmedi ,var bunda bi işler
Elbettedursun ,nerden bakarsak bakalım herşeyi ile şaibeli heryerden pislige batmış bir başkan
ama esas garip olan büyük kongre dahil 1 tane gs üyesi bile bu adamı eleştirmedi ,var bunda bi işler