Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.509
- 58.777
- 3.383
artık o niye burda oynuyor bu niye burda diye ağlamazlar umarımMayıs gelse de ses kessek dedik,
sesleri kesildi çok şükür.
forumda bi huzur var farkında mısın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık o niye burda oynuyor bu niye burda diye ağlamazlar umarımMayıs gelse de ses kessek dedik,
sesleri kesildi çok şükür.
forumda bi huzur var farkında mısın![]()
Abi yalnız 4 yıldızın stüne 5. fena durmuyor he.daha simdiden cay pasta partileri organize edilmeye baslanmistir

Haftaya 11'i vs yine eleştirebilirim yaw öyle demeyelimartık o niye burda oynuyor bu niye burda diye ağlamazlar umarım

Ya tamam da bu olması gereken işte zaten adamların yapacağı afedersin s.k gibi tepeye bir tane daha yıldız koyacaklar dördüncü yıldızı taktığımızda iğrenç görünüyordu açıkçası ben hayatta almam o formayıAbi yalnız 4 yıldızın stüne 5. fena durmuyor he.
3 üzerine 4. gözüm alışamamıştı ancak bu fena da durmuyor he.
Bir tane altın kenarlık koyacaksın. Müq durur.
![]()
Şöyle olmayacaksa üstte bayağı iyi duruyor.
Dillendirmedim maçtan sonra da benim beklentim o, Başakşehir Avrupa'ya katılım için oynuyor.Oo bi dk fener cuma oynuyormus basaksehirle
Cuma aksami bublar gene yenemez.
Ts yi yenersek kesinlesecek heralde
hocanın peşini bırak artık knk.Haftaya 11'i vs yine eleştirebilirim yaw öyle demeyelim![]()

Ya tamam da bu olması gereken işte zaten adamların yapacağı afedersin s.k gibi tepeye bir tane daha yıldız koyacaklar dördüncü yıldızı taktığımızda iğrenç görünüyordu açıkçası ben hayatta almam o formayı
Ben o sebeple yıldızsız forma çıkartsınlar teklifinde bulunuyorum. Set harika olacak gelecek sezon, hiç etmesinler.Ya tamam da bu olması gereken işte zaten adamların yapacağı afedersin s.k gibi tepeye bir tane daha yıldız koyacaklar dördüncü yıldızı taktığımızda iğrenç görünüyordu açıkçası ben hayatta almam o formayı
artık o niye burda oynuyor bu niye burda diye ağlamazlar umarım
![]()
Galatasaray XI: Muslera, Sallai, Sanchez, Abdülkerim, Eren, Torreira, Lemina, Yunus, Morata, Barış Alper, Osimhen.
- Aslan Karadağ
- ilk 11 galatasaray
- Cevaplar: 126
- Forum: Turgay Vardar Medya ve Haberler Forumu
seni buraya alalım.fenerliler ile ne kadar dalga geçsek de bizim tarafta da iflah olmazlar az değil

Sarasız oyun akmadı abi haklıyım eleştiride1-2 kişiyle sırt sırta mücadele ettim bu konuda tırsaksaraylılara karşı![]()
30 dkda saldık maçı yawSarasız oyun akmadı abi haklıyım eleştiride![]()
Skor'u bilmiyorum
![]()

Knk hobi geliştirmişiz bilmeden asdasdshocanın peşini bırak artık knk.![]()

Şampiyonluk hala garanti değil, ts maçında salmadan motive şekilde sokup çıkarmak lazım. Özellikle hamsileri sevindirmemek lazım.İddialı konuşayım şampiyonluk yarışı Rize maçında bitmişti en zor maçımız oydu o maçı kazanınca zaten biz ipleri elimize almıştık