GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bjknin son 20 dk gol atamaması rezillik yaw, bi de iyi kontraya çıkıyorlar normalde

yemin ederim 6-0 falan unutturabilirdik bu yıl, özellikle ilk maçta felaket uydurma bi penaltıyla durdurdu maçı şerefsiz herifler

İddialı konuşayım şampiyonluk yarışı Rize maçında bitmişti en zor maçımız oydu o maçı kazanınca zaten biz ipleri elimize almıştık
4 puan lazım.. ts maçını kazanmak için çıkabiliriz artık çünkü beraberlik lüksümüz var artık..

Salmadan çatır çatır oynamaya devam etmeliyiz

İddialı konuşayım şampiyonluk yarışı Rize maçında bitmişti en zor maçımız oydu o maçı kazanınca zaten biz ipleri elimize almıştık
Ocak şubat martı kötü geçirdik bence, o dönemde Osimhen tek başına kurtardı plase Lemina kırılmamızı engelledi.

Feneri kupada yenince de takıma tekrar özgüven geldi. Bir de Yunus ve Lemina montajı ile takım olduk yine.

O döngüdeki kötü performansı kırmasak nisanda kesin puan kaybederdik.

Hatta ben 6-8 kesin kaybedicez, Fenerin kaç puan kaybedeceğine bağlı demiştim, şu ana kadar 5 puan kaybettik, Fener bu süreçte 7 puan kaybetti.

4 puan lazım.. ts maçını kazanmak için çıkabiliriz artık çünkü beraberlik lüksümüz var artık..

Salmadan çatır çatır oynamaya devam etmeliyiz
Bunlar cuma günü Başakşehir’e yenilirler biz de trabzon’da horon eşliğinde tur atarız muhtemelen Trabzon taraftarı da kutlamaya katılır

Ocak şubat martı kötü geçirdik bence, o dönemde Osimhen tek başına kurtardı plase Lemina kırılmamızı engelledi.

Feneri kupada yenince de takıma tekrar özgüven geldi. Bir de Yunus ve Lemina montajı ile takım olduk yine.

O döngüdeki kötü performansı kırmasak nisanda kesin puan kaybederdik.

Hatta ben 6-8 kesin kaybedicez, Fenerin kaç puan kaybedeceğine bağlı demiştim, şu ana kadar 5 puan kaybettik, Fener bu süreçte 7 puan kaybetti.
Bizim en büyük handikapımız kritik oyuncularını sakatlık döneminde sürekli bir formasyon arayışına gitmemiz oldu bence üçlü mü dörtlü mü gideceğiz derken bu arada çok kritik puanlar kaybettik ama en çok koyan Avrupa’da kaybettiğimiz maçlar oldu
Okan hoca takımın en büyük kanayan yarası olan önde baskılı futbolda Contra’dan çok kolay gol yiyip kaybettiğimiz maçlara çözüm bulmayı başarmıştı bunu yeri geldi üçlü defans ile çözdü yeri geldi orta sahayı kalabalık tutarak ama yer yer saçma sapan ikili forvet arayisi yanlış pek oyuncu seçimleri ile gene puan bıraktık

Üçlü stoper arayışına gideceğimize Berkan‘ı bile orta sahaya çekse bence çok daha erken takımın toparlanırdı Lamine geldikten sonra her şey değişti zaten

Gelişmeleri böyle takip ediyoruz :

8ofR5HhJ_400x400.webp

Koç bıraksa da arkadaki enkazı bir görsek.

Sonunda sene başında strese girmeden yıpranmadan direkt Şampiyonlar Ligi geliri garantisi ile başlamak da ilaç gibi gelecek
Yine tarihi kırılma noktasından alnımızın akıyla çıktık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt