GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırsak başlıyoruz 8 tane adam lazım.
edit: muslera ve mertensi unuttum ben.
Revize edelim 10 transfer lazım

Çile donemimiz hayırlı olsun Beyler. Bu hatiple matiple yine acı çekeceğiz yaz transfer döneminde. Umalım ki iskeket bozulmasın ve sanmıyorum ama Icardi beklenenden iyi dönsün

Hazırsak başlıyoruz 8 tane adam lazım.
edit: muslera ve mertensi unuttum ben.
Revize edelim 10 transfer lazım
Say rtaş

Bence;

Atletik sol stoper
Boey
Sancheze bağlı baba stoper
Kaleci
Paçadan yetenek akan kanat
Osi sonrası forvet beğenmek zor ama forvet
10 no

En elzemler bunlar bence

Bir de saraya sağlam para veren ingiliz kulübü olursa, baba bi 8 no lazım olur

Transfer dönemi 3 ay süren sıkıntılı, stresli, karın ağrısı ile geçen saçma sapan bir dönemdir,
ama eğer takımın harika top oynayarak şampiyonluğa gidiyorsa kaybeden rakip teknik direktör ve yöneticilerinin çaresiz saçmalamalarını izlerken içinin yağlarının eridiği Mayıs ayı gibisi yoktur, tadını çıkarmak lazım.

Olm o iş 3 ay sürer muhtemelen kafa yedirir bize. Allahtan yedekte günay var kafa rahat biraz o konuda. Transfer yapmak için kaleci almazlar umarım. Muslera gibi bi karakter şart
Kaleci 10 numara ve santrafor çok önemli knk bunlara da yine eylül başında birilerini getirirler süreyi konuşmayalım 3 ay fıtık olacaz nöbette yani o net zaten.

Kaleci 10 numara ve santrafor çok önemli knk bunlara da yine eylül başında birilerini getirirler süreyi konuşmayalım 3 ay fıtık olacaz nöbette yani o net zaten.
Kale işi eylüle kalırsa iyisi gelmez. 10 no ve forvet eylüle kadar beklenir ama her zaman da icardi gibi osi gibi mertens gibi piyango vurmaz yani. Yanlış 2 kurşunla gtü bırakırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt