- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.430
- 3.078
Kaleci lan tabiki nasil kim olacak ilkKafada deli sorular var. Yazın transferin başında kim olacak? 10 no, saf yetenek kanat, osimhen transferleri ne olacak? Uyku yok bize 3 ay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci lan tabiki nasil kim olacak ilkKafada deli sorular var. Yazın transferin başında kim olacak? 10 no, saf yetenek kanat, osimhen transferleri ne olacak? Uyku yok bize 3 ay
10+ verecekleri 5 milyonu silelim.5e salsınlar, 2 sene coşturup marsilyaya 20ye çakma keyfi![]()
Geçen hafta antep yatmasa orada bırakmışlardı veya ts kpaşa bodrum. Hepsi bok gibi sattı. Tsnin bize karşı oynayacağı maçı az çok tahmin ediyorum, umarım o karaktersizleri ağlata ağlata yeneriz10 sene önceki lig olsa, takımlar bunlara yatmasa
max 60 puan alırlardı
Musleranın
Mertensin
Osimhenin
son 4-5 maçı
Olm o iş 3 ay sürer muhtemelen kafa yedirir bize. Allahtan yedekte günay var kafa rahat biraz o konuda. Transfer yapmak için kaleci almazlar umarım. Muslera gibi bi karakter şartKaleci lan tabiki nasil kim olacak ilk
Musleranın Mertensin Osimhenin son 5 maçı
Hepsinden çok koyan muslera vallahi.
Say rtaşHazırsak başlıyoruz 8 tane adam lazım.
edit: muslera ve mertensi unuttum ben.
Revize edelim 10 transfer lazım
Kaleci 10 numara ve santrafor çok önemli knk bunlara da yine eylül başında birilerini getirirler süreyi konuşmayalım 3 ay fıtık olacaz nöbette yani o net zaten.Olm o iş 3 ay sürer muhtemelen kafa yedirir bize. Allahtan yedekte günay var kafa rahat biraz o konuda. Transfer yapmak için kaleci almazlar umarım. Muslera gibi bi karakter şart
Kale işi eylüle kalırsa iyisi gelmez. 10 no ve forvet eylüle kadar beklenir ama her zaman da icardi gibi osi gibi mertens gibi piyango vurmaz yani. Yanlış 2 kurşunla gtü bırakırızKaleci 10 numara ve santrafor çok önemli knk bunlara da yine eylül başında birilerini getirirler süreyi konuşmayalım 3 ay fıtık olacaz nöbette yani o net zaten.