- 26 Eylül 2012
- 121.945
- 72.412
- 5.068
Oclikte sınır tanımıyorlar cidden.Gökhan Dinç: "TFF önümüzdeki sezondan itibaren yıldız uygulamasını kaldırabilir buna hazırlıklı olsunlar…"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oclikte sınır tanımıyorlar cidden.Gökhan Dinç: "TFF önümüzdeki sezondan itibaren yıldız uygulamasını kaldırabilir buna hazırlıklı olsunlar…"
Gökhan Dinç: "TFF önümüzdeki sezondan itibaren yıldız uygulamasını kaldırabilir buna hazırlıklı olsunlar…"
Bunlar firavun
Gokhan sallama.Gökhan Dinç: "TFF önümüzdeki sezondan itibaren yıldız uygulamasını kaldırabilir buna hazırlıklı olsunlar…"
Gecen gun Florya'ya gelmisti sanirimLvbel C5, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle tutuklandı. (tv100)
Bunu şampiyonluk kutlamalarına falan getireceklerdi..
Allah korudu bizi şu gereksizden
Turkcell'in çoğu hissesi Varlık Fonuna geçti. Yani kamuya ait. Ortak olan özel sirket te var ama Vodafone gibi tamamen özel değil.Bilemiyorum ama Vodafone falan zamanında girmişti girebilir bence.
öyle bi sacmalık yapmazlar diyordum ki hayırlısı olmus. sacma sapan adamlara prim yaptırıp havlattıracaklar. mert hakan a yaptıkları ve stadta sürekli çaldıkları gün de hatalıydı. dalga geçmenin de bi seviyesi olur.Lvbel C5, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle tutuklandı. (tv100)
Bunu şampiyonluk kutlamalarına falan getireceklerdi..
Allah korudu bizi şu gereksizden
abi frankowski nasıl tutmadı ben hala ona yanıyorum ya
uzun yıllardır ilk defa bu kadar net doğru hamle yaptıgımızı düsünmüstüm franki gelirken
cidden hayal kırıklıgı
transferde birçok dinamik var ya biz burada ne kadar yorum da yapsak
simdi iş işten geçtikten sonra konuşması kolay ama kesinlikle doğru bir transferdi o döneme göre
eren elmalı için de aynı şey geçerliydi herkes çöp diyordu
ama franki büyük şok yaşattı ya bana
transfer nöbeti bile takip etmeye yüzüm yok o transfer tutmadıktan sonra bi mantıgı yok analizin manalizin

250 transferi tutmayan sorumlu kişi 1 kez bile özeleştiri yapmazken sorumluluğun olmamasına rağmen senin özeleştiri yapman ne kadar güzel bir adam olduğunu bizlere gösteriyor
Bu duruşun için tebrik ederim![]()
Benimde sogumuaz ama avrupa icin degil detaylar da bogulurum benHoca 2 kupayı da alsa benim içim soğumaz. Bu sene Avrupa'da yarı final vs. yapabilirdik.
İçerde evire çevire yendiğimiz Tottenham final oynayacak. O maçta biz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.
Yönetim tarafına hiç girmiyorum ama hoca onları çok korudu sezon başında.
Sonra Avrupa kadrosu yazarken eksik yazmak zorunda kaldı. Devre arası Lemina'yı yazmadı...
Neyse zor günler geçirdik umarım ders çıkarmıştır. Sezon başında orta saha al dedik 12 kişi ile mi oynayacağız? dedi.
Konuşulacak çok şey var da susuyoruz... Bir sezon daha böyle geçirirse onca rekora rağmen yollar ayrılır.
Naci boyle bir sey yazmaz. Kuzeni yazmistirEkli dosyayı görüntüle 285128
Ekli dosyayı görüntüle 285129
Ekli dosyayı görüntüle 285130
Ekli dosyayı görüntüle 285131
Ekli dosyayı görüntüle 285132
Ekli dosyayı görüntüle 285133Ekli dosyayı görüntüle 285134
Ekli dosyayı görüntüle 285135
@Melih Sönmez bunu sana ayırdım
Ekli dosyayı görüntüle 285136![]()
Kudurrr yine sampiyon olduk