GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1746526814539.webp

1746527021754.webp

1746527118786.webp

1746527156126.webp

1746527167725.webp

1746527188676.webp
1746527211348.webp

1746527247999.webp

@Melih Sönmez bunu sana ayırdım
1746527296771.webp
images

Lvbel C5, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle tutuklandı. (tv100)

Bunu şampiyonluk kutlamalarına falan getireceklerdi..

Allah korudu bizi şu gereksizden

Hoca 2 kupayı da alsa benim içim soğumaz. Bu sene Avrupa'da yarı final vs. yapabilirdik.

İçerde evire çevire yendiğimiz Tottenham final oynayacak. O maçta biz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.

Yönetim tarafına hiç girmiyorum ama hoca onları çok korudu sezon başında.

Sonra Avrupa kadrosu yazarken eksik yazmak zorunda kaldı. Devre arası Lemina'yı yazmadı...

Neyse zor günler geçirdik umarım ders çıkarmıştır. Sezon başında orta saha al dedik 12 kişi ile mi oynayacağız? dedi.

Konuşulacak çok şey var da susuyoruz... Bir sezon daha böyle geçirirse onca rekora rağmen yollar ayrılır.

abi frankowski nasıl tutmadı ben hala ona yanıyorum ya

uzun yıllardır ilk defa bu kadar net doğru hamle yaptıgımızı düsünmüstüm franki gelirken

cidden hayal kırıklıgı

transferde birçok dinamik var ya biz burada ne kadar yorum da yapsak

simdi iş işten geçtikten sonra konuşması kolay ama kesinlikle doğru bir transferdi o döneme göre

eren elmalı için de aynı şey geçerliydi herkes çöp diyordu

ama franki büyük şok yaşattı ya bana

transfer nöbeti bile takip etmeye yüzüm yok o transfer tutmadıktan sonra bi mantıgı yok analizin manalizin

Lvbel C5, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle tutuklandı. (tv100)

Bunu şampiyonluk kutlamalarına falan getireceklerdi..

Allah korudu bizi şu gereksizden
öyle bi sacmalık yapmazlar diyordum ki hayırlısı olmus. sacma sapan adamlara prim yaptırıp havlattıracaklar. mert hakan a yaptıkları ve stadta sürekli çaldıkları gün de hatalıydı. dalga geçmenin de bi seviyesi olur.

abi frankowski nasıl tutmadı ben hala ona yanıyorum ya

uzun yıllardır ilk defa bu kadar net doğru hamle yaptıgımızı düsünmüstüm franki gelirken

cidden hayal kırıklıgı

transferde birçok dinamik var ya biz burada ne kadar yorum da yapsak

simdi iş işten geçtikten sonra konuşması kolay ama kesinlikle doğru bir transferdi o döneme göre

eren elmalı için de aynı şey geçerliydi herkes çöp diyordu

ama franki büyük şok yaşattı ya bana

transfer nöbeti bile takip etmeye yüzüm yok o transfer tutmadıktan sonra bi mantıgı yok analizin manalizin

250 transferi tutmayan sorumlu kişi 1 kez bile özeleştiri yapmazken sorumluluğun olmamasına rağmen senin özeleştiri yapman ne kadar güzel bir adam olduğunu bizlere gösteriyor

Bu duruşun için tebrik ederim :tbr:

250 transferi tutmayan sorumlu kişi 1 kez bile özeleştiri yapmazken sorumluluğun olmamasına rağmen senin özeleştiri yapman ne kadar güzel bir adam olduğunu bizlere gösteriyor

Bu duruşun için tebrik ederim :tbr:

Kudurrr yine sampiyon olduk

Hoca 2 kupayı da alsa benim içim soğumaz. Bu sene Avrupa'da yarı final vs. yapabilirdik.

İçerde evire çevire yendiğimiz Tottenham final oynayacak. O maçta biz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.

Yönetim tarafına hiç girmiyorum ama hoca onları çok korudu sezon başında.

Sonra Avrupa kadrosu yazarken eksik yazmak zorunda kaldı. Devre arası Lemina'yı yazmadı...

Neyse zor günler geçirdik umarım ders çıkarmıştır. Sezon başında orta saha al dedik 12 kişi ile mi oynayacağız? dedi.

Konuşulacak çok şey var da susuyoruz... Bir sezon daha böyle geçirirse onca rekora rağmen yollar ayrılır.
Benimde sogumuaz ama avrupa icin degil detaylar da bogulurum ben

Cikip taraftarla taş taş gecip 12 kisiylemi oynucaz diyecek egoya sahip olmasi ürkütücü biraz daha başarılı olursa kotuye isaret

Ikincisi taraftar yonetim zoruyla leminayi almasi listeye yazmamasi sonrada denize dustuk diyip leminaya sarilmasi

Bir hoca nasil goremez toreira nin orda boguldugunu her mac tonla geçiş verdigimizi cift forvet olmadigini
3 lu oynanmayacagini
Bunlari gorememesi teknik bilgisi konusunda beni suphelendiriyor
Bazi seyler acaba oyuncu karakteri ve kalitesi ile mi oluyor diye sorgulatiyor
Lemina tam bir sans transferi kluple kavga etmesi bize dusmesi 15 milyonluk adami almamiz filan tamamen sans

Ya olmasaydi su anki tablo neydi merak ediyorum şansa hayatttayiz

Kudurrr yine sampiyon olduk

Leminayı istemeyen adam
Lemina sayesinde şmp oluyor
Helal olsun diye övülüyor

Leminanın alınmasını isteyen
Bunun için uğraşan
Takımı şmp yapan adama ise
Kudur yazılıyor

Sanıyorum ki bu işte bir gariplik var

Saka bir yana kim ne derse desin 2 sezon sampiyon olan bir adamin gonderilmesi soz konusu olamazdi sene basindan beri ayni noktadayim..
Okani seversin sevmezsin ayri konu once herkesin bu gercegi gormesi gerekir .. Yonetimsin Aralikta Ocakta taraftara uyup hoca gonderiyorsun ve gelen seni sampiyon yapamiyor..Burasi fb degil abicigim o koltukta seni 1 dk oturtmazlar ..
Bu sezonki sampiyonluguyla onumuzdeki yili da kapatti .. 3 yil sampiyon yapmis adam kotu transfer -kotu oyun -Avrupadan erken veda vslerle takimdan kovulacak degil.. Bizim kucumsedigimiz lig sampiyonlugu icin heriflerin 11 senedir yemedigi bok kalmadi..

Lig sampiyonlugu > Avrupa ligi yari finali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt