GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leminayı istemeyen adam
Lemina sayesinde şmp oluyor
Helal olsun diye övülüyor

Leminanın alınmasını isteyen
Bunun için uğraşan
Takımı şmp yapan adama ise
Kudur yazılıyor

Sanıyorum ki bu işte bir gariplik var

Hocayla bir gorusturemedik bro seni su kafandakileri bir aktarsan hersey duzelecek aslinda

Yaptıklarını yapabilecek az insan var kabul. Ancak tahtı iyi sallandı arkadaşlar kabul edelim. Lemina'nın gelişi ile oyun anlayışı 180 derece değişti. Orta sahada boşluk kalmadı. Lemina öncesi selamı orta sahada veren rakip soluğu bizim ceza sahasında alıyordu. Okan hocamın ciddi şekilde özeleştiri yapması gerekli. Bek fiyaskosuna değinmiyorum bile.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayla bir gorusturemedik bro seni su kafandakileri bir aktarsan hersey duzelecek aslinda
Sevgim ya da nefretim yok bizden ayrılsa 2-3 sene şmp olamasak ilk ben yazarım şmpiyonluk lazım gelsin diye

Eline ikardiler osimhenler verilse de,transferde sonsuz bütçe imkan verilse de,lig 2 takımla oynansa da öyle ya da böyle 3/3 yaptı bu kesinlikle göz ardı edilemez yerelde (bjk skandalları hariç) müthiş bir başarı ve dominasyon var ortada ama işin içine avrupayı,kadrodan alınan verimi,transfer rezaletlerini kattığında terazi olumsuza dönüyor

Adam avrupaya tepki olarak doğmuş,4 sene üst üste tezahüratını 5 olarak güncelletmek istiyomuş bestenin devamıyla ilgili hiçbir şey yok xd o kısmı hiç tınlamıyor, hakemin bile yerlisini övüp avrupalısına ana avrat kayıyor,avrupadan elenince lige odaklanıcaz falan diye seviniyor,00de terim gitmese belki şlde kupaya oynayacaktık adam avrupa hedefi var diye o durumda fioya gitti bizimkisini güya roma lazio vs istiyomuş adam hiç oralı bile olmuyor yaw bilmiyorum napacaz böyle

Hoca gitsin demiyorum ama sezon sonunda yollar ayrılırsa ah vah etmem.

İşler kötü giderken krizleri saçma sapan açıklamaları ile daha da büyüttü.

Kırdığı rekorlarla çok şey hayal ettirdi ama bizim için asıl hedef olanda taraftarı bile karşısına aldı.

"Bizim ne oynadığımızı hala anlamayanlar var" açıklaması "12 kişi mi oynayacağımızdan" daha büyük gaftı.

Y. Boys gibi takıma elenmişsin herkes orta saha derken çıkıp böyle konuşamazsın.

Günün sonunda kim kimin ne oynadığından ne anladığını maalesef gördük. (Lemina sonrası)

Haklı çıkmamıza rağmen bir taraftar olarak maalesef diyorum çünkü bir takımın hocasının bunu görmemesi ciddi bir tehlike bana göre.

Dediğim gibi gözünü kapatıp bir düşününce bu yıl gerçekten feleğin çemberinden geçtik. Eyvallah sonu anamızın liginde mutlu bitti ama bu hep böyle olmaz.

Yönetim tarafına hiç girmiyorum inşallah ilk fırsatta onlardan kurtuluruz ama o da zor işte çok acayip bir döngünün içindeyiz aslında.

Skor yapan mücadele gücü yüksek 10 numaraya para bayılma vakti.

sara var

her sene aldığımız adamı değiştirecek miyiz

saranın aynı mücadele gücü ve golcüsü 40-50 milyon

saranın mücadele gücü az golcüsü mertens

acaba elimizdekileri tutarak etraflarında onların eksiğini giderecek adamlara mı para bassak

galatasaray osimhenin kalması durumunda sadece santrafor ve kaleye 90 milyona yakın para harcayacak

sınırsız kaynaklarımız yok ki önüne geleni değiştirelim

davinson eren torreira lemina sara barış osimhen

7 adamı mutlaka tutup

4 tane ilk 11 transferi yapsak yetecek aslında

bunlar da kaleci, sağ bek, abdülkerimin önünde sol stoper ve bernardo tarzı, ziyechin ajax yılları kıvamında bir sağ kanat

bunlar zaten alınacak adamlarken bir de sara mevkisini bozup değiştirip maliyete girmenin anlamı var mı?

sara var

her sene aldığımız adamı değiştirecek miyiz

saranın aynı mücadele gücü ve golcüsü 40-50 milyon

saranın mücadele gücü az golcüsü mertens

acaba elimizdekileri tutarak etraflarında onların eksiğini giderecek adamlara mı para bassak

galatasaray osimhenin kalması durumunda sadece santrafor ve kaleye 90 milyona yakın para harcayacak

sınırsız kaynaklarımız yok ki önüne geleni değiştirelim

davinson eren torreira lemina sara barış osimhen

7 adamı mutlaka tutup

4 tane ilk 11 transferi yapsak yetecek aslında

bunlar da kaleci, sağ bek, abdülkerimin önünde sol stoper ve bernardo tarzı, ziyechin ajax yılları kıvamında bir sağ kanat

bunlar zaten alınacak adamlarken bir de sara mevkisini bozup değiştirip maliyete girmenin anlamı var mı?

Tzolakis
Boey (Kira)
Lucumi
Sane (onun kalitesinde baska biri olabilir)

Osimhen'in olmayacağı kesin zaten o yüzden 5 mantıklı transfer ile kadro yine taş olur. Ayrıca Mertens tarzı bir 10 numaraya bence gerek yok.

Anadolu takımlarına karşı çok lazım olursa çift forvet oynarsın. Mertens tarzı adam alırsak Avrupa maçlarında yine 2-3 topta kalemize inerler.

---------------------transfer---------------------
transfer----davinson--------transfer-------eren

---------------------lemina----------------------
-------------torrik------------sara---------------

barış/yunus--------transfer-------------transfer

İyi bir iskelet oluşturduk ama gelecek yıl Lemina biraz daha yaşlanacak o yüzden bir tane de siyahi potansiyelli bir orta saha çok güzel iş olur.

Barış'ı tutamayız büyük ihtimalle iyi bir kanat şart. İcardi'nin iyi dönme ihtimali sıfıra yakın o yüzden mutlaka atletik bir forvet şart. İsimli olmasına gerek yok.

Sağ bek ve kaleci mutlaka lazım ona girmiyorum. Apo'dan daha iyi sol stoper lazım. Apo'dan genel olarak memnunum ama onunda yaşı ilerliyor.

Genel olarak bu yeterli olur ama satacaklarımız ve mutlaka elimizden çıkarmamız gereken adamların durumuna göre işler şekillenir.

4-5 transfer yetecekken yazın sonunda 1-2 mevki eksik olarak ve ihtiyaç dışı 10 adam falan alıp transferi kapatırız. Maalesef bu bizim gerçeğimiz...

Sevgim ya da nefretim yok bizden ayrılsa 2-3 sene şmp olamasak ilk ben yazarım şmpiyonluk lazım gelsin diye

Eline ikardiler osimhenler verilse de,transferde sonsuz bütçe imkan verilse de,lig 2 takımla oynansa da öyle ya da böyle 3/3 yaptı bu kesinlikle göz ardı edilemez yerelde (bjk skandalları hariç) müthiş bir başarı ve dominasyon var ortada ama işin içine avrupayı,kadrodan alınan verimi,transfer rezaletlerini kattığında terazi olumsuza dönüyor

Adam avrupaya tepki olarak doğmuş,4 sene üst üste tezahüratını 5 olarak güncelletmek istiyomuş bestenin devamıyla ilgili hiçbir şey yok xd o kısmı hiç tınlamıyor, hakemin bile yerlisini övüp avrupalısına ana avrat kayıyor,avrupadan elenince lige odaklanıcaz falan diye seviniyor,00de terim gitmese belki şlde kupaya oynayacaktık adam avrupa hedefi var diye o durumda fioya gitti bizimkisini güya roma lazio vs istiyomuş adam hiç oralı bile olmuyor yaw bilmiyorum napacaz böyle

En azindan Okan hocaya saygi duydugunu dusunmeye basladim.. Diger turlu sene ici tepkiler gercekten cok agirdi yaw bu adam bizi bu sezon 10. Yapsa yine cop les gibi durumlara sokulmamaliydi son 30 yila bakiyoruz Fatih Terim olmasa koca bir hiciz ..Bunu 2. Kez bir hoca basarabiliyor hem de rekor puanlarla..
Kadrosu imkanlari gercekten iyiydi kabul ama mertens icardi osimhen toreira davinson gibi topcularin bu adami kabullenip canla basla 40 yillik GS'li gibi olmasi da tamamen Hocanin eseridir (Erden beyi de unutmayayim )..
Artik 3 yil oldu efsane basladi kariyeri bundan sonra en azindan Avrupada da birseyler yapmasini bekliyorum.. Ya su takintilarini bir kirabilse sorun kalmayacak lemina olayi gibi..
Su herifi bastan oynatsak Avrupada baska bir hikaye yazilirdi

Alisson/Günay

Boey/Kaan.. Sanchez/Nelsson.. Apo/Ozan.. Eren/Jakobs

Lemina/Salih.. Torreira/Sara/Berkan

Sane/Yunus.. DeBruyne/Morata.. Barış/Sallai

Osimhen/İcardi/Kutucu

herif hakkında hayli postif yorumlar mevcut

santoslular satarsak küme düseriz flan demisler

sef sukuat dostumuz varsa bi #aneliz okumak isteriz

Lemina transferi bize ders olmali ligin seyrini degistirdi tek basina..Ayni sey Boey icin de gecerli bu tarz adamlar bizim ligdekilerle cocuk gibi oynuyor insallah bir sekilde geri alabiliriz..
Savunmada Davinson - Boey ve Leminanin ustunlugu cok baska bir seviye olur

Lemina transferi bize ders olmali ligin seyrini degistirdi tek basina..Ayni sey Boey icin de gecerli bu tarz adamlar bizim ligdekilerle cocuk gibi oynuyor insallah bir sekilde geri alabiliriz..
Savunmada Davinson - Boey ve Leminanin ustunlugu cok baska bir seviye olur
Boeyin sakatligi iyice arastirilmali yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt