- 20 Mayıs 2019
- 10.747
- 10.309
- 1.473
asker10 olsa olmaz mı
dünyada çok kaldı mı öyle yawSkor yapan mücadele gücü yüksek 10 numaraya para bayılma vakti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asker10 olsa olmaz mı
dünyada çok kaldı mı öyle yawSkor yapan mücadele gücü yüksek 10 numaraya para bayılma vakti.
Cuma günü 2. oturum var, son tekliflerini verecekler firmalar açık arttırma usulü ile orada en yüksek teklifi veren firma diğer tüm şartları da taşıyorsa oma verecekler. Nivak zaten Florya'da hali hazırda bir proje inşaatını yapıp satışta olan bir firma. Sitelerine girip projelerine geçmiş projelerine baktığımda Rams yada Türkerler alır sanki tamamen kafadan sallama tabi bu tahmin.ramsa mi versek tanerim
Üst düzey kaleci, tartisilmayacak bir sağbek, mükemmel bir on numara şart. Osimhen oncelikli olmak koşuluyla alinmalidir
Forvet özellikli biri ben artık mevcut sistemde orta saha özellikli birini isterim Brandt'ı daha çok isterim şahsen ama Felix'de ciddi iş yapar ligde.Joao felix is yapar mi?
mertensin bolgesine
felix'i nacizane olarak pek begendigim soylenemez . oyun tarzini -bize uygun ve esnek bulmuyorum- . kanimca , tek duze bir prototip .Joao felix is yapar mi?
mertensin bolgesine
4 4 2 oynayamaz bu takim gordukben 10 numara yerine önceliğin yunusun çok önünde bir sağ kanat oyuncusu gerektiğini ve bunun da orta sahalaşabilen bilen biri olması gerektiğini düşünüyorum
10 numara yine bizi 4231e mecbur kılacaktır
üstelik icardi dönerse ki ligde bol bol 442 de oynarız
bu durumda 10 numaraya genç potansiyel almak daha mantıklı olur