GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6. yıldıza sadece 5 şampiyonluk kaldı

#konsantrasyon

ramsa mi versek tanerim
Cuma günü 2. oturum var, son tekliflerini verecekler firmalar açık arttırma usulü ile orada en yüksek teklifi veren firma diğer tüm şartları da taşıyorsa oma verecekler. Nivak zaten Florya'da hali hazırda bir proje inşaatını yapıp satışta olan bir firma. Sitelerine girip projelerine geçmiş projelerine baktığımda Rams yada Türkerler alır sanki tamamen kafadan sallama tabi bu tahmin.

Üst düzey kaleci, tartisilmayacak bir sağbek, mükemmel bir on numara şart. Osimhen oncelikli olmak koşuluyla alinmalidir

Ne oluyor yani eski mesajlara donunce? Komik bir mesaj olur anlarim da uye o gunku gorusunu belirtmis. Biktirdiniz yaw.

Üst düzey kaleci, tartisilmayacak bir sağbek, mükemmel bir on numara şart. Osimhen oncelikli olmak koşuluyla alinmalidir

ben 10 numara yerine önceliğin yunusun çok önünde bir sağ kanat oyuncusu gerektiğini ve bunun da orta sahalaşabilen bilen biri olması gerektiğini düşünüyorum

10 numara yine bizi 4231e mecbur kılacaktır

üstelik icardi dönerse ki ligde bol bol 442 de oynarız

bu durumda 10 numaraya genç potansiyel almak daha mantıklı olur

Lunin

Boey-Sanchez-Zeze-Eren

Torreira/Lemina-Xhaka/Sara

Felix/Yunus

Sane-Osimhen/Icardi-BAY​

Seneye lig daha kolay olacak
ben 10 numara yerine önceliğin yunusun çok önünde bir sağ kanat oyuncusu gerektiğini ve bunun da orta sahalaşabilen bilen biri olması gerektiğini düşünüyorum

10 numara yine bizi 4231e mecbur kılacaktır

üstelik icardi dönerse ki ligde bol bol 442 de oynarız

bu durumda 10 numaraya genç potansiyel almak daha mantıklı olur
4 4 2 oynayamaz bu takim gorduk
Anadolu deplasmanlarinda beli delik desik olduk koy takimlari icimizden gecti

Sanchezi Abdulkerimi sorgular hale geldik halen akillanmadik Icardi ne yapiyorsa yapsin Osimhen oluyorsa gelsin yedek beklesin beklemiyorsa kapi orda gidebilir Osimhenin arkasinda bekleyecek 100 tane santrafor bulurum

Ayrica saglam bir yunus cok ust duzey bir oyuncu zaten orta sahalasa bilen bir yetenek Daha iyisine 50 milyon cekerler

Asil sorun baris gidecek ki gitmesede sola barisin aksi bir profil sart sallai bile orda fark yaratti pas oyununu bozmayacak adam gecebilen skorer bir oyuncu lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt