Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Yeni alinan oyuncularin hepsini gonderemeyiz-gondermezler o islerin oyle kolay olacagini sanmam.
Reizi hiç tanımamışsın
Aşk onun için 8 harf : TRANSFER
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni alinan oyuncularin hepsini gonderemeyiz-gondermezler o islerin oyle kolay olacagini sanmam.
Bizim tek şanssızlığımız bu ligde olmamız. Potansiyel olarak çoğu kadar büyük kulübüzadamlara snapdragon forma sponsoru oluyor bize local oto kiralama şirketleri yada inşaatçılar
1 tane bile uluslararası firma bulamıyoruz maalesef ,ülke futbolununda bizimde itibarımız yok edirnedne öteye
Tek yumruk ha, tebrikler ahbbİleri uçta Felix ve Osimhen ikilisi izleyeceğiz he?
Sabaha kadar transfer heyecanı olan günlere geçelim. Az kaldı, full konsantrasyon.

ŞaşkınımTek yumruk ha, tebrikler ahbb![]()
Ne güzel hayatlarınız var sizin yaw. Şampiyonluk garantilendi diye önümüzdeki yıl şampiyon olamazsak stresine girdik. Fener erken havlu atınca bizim yılda 30 gün olan mutluluk 1 hafta sürdü yawyılın en güzel dönemindeyiz yaw napcan transfer dönemini sırf eziyet
mayıstayız takım çatır çatır oynuyor, şampiyonluk stresi de bitti, sadece keyif var bundan sonra 3-4 hafta
hazirandan itibaren fbnin zamanı başlıyor
O da doğru yaw, haber takibi güzel de Dursun Özbek-Hatipoğlu duosu var iken idkyılın en güzel dönemindeyiz yaw napcan transfer dönemini sırf eziyet
mayıstayız takım çatır çatır oynuyor, şampiyonluk stresi de bitti, sadece keyif var bundan sonra 3-4 hafta
hazirandan itibaren fbnin zamanı başlıyor

seneye olamıyoruz ztn o yüzden bu yılın keyfini çıkarıp şerefsizler gibi kutlamalıyızNe güzel hayatlarınız var sizin yaw. Şampiyonluk garantilendi diye önümüzdeki yıl şampiyon olamazsak stresine girdik. Fener erken havlu atınca bizim yılda 30 gün olan mutluluk 1 hafta sürdü yaw![]()
bu mesaj geldiğine göre transfer nöbeti başlamıştır benceAdımı Kevin Ahmet De Bruyne olarak değiştirir misiniz???
Sezon basi da ayni sozu sarf etmistin deja vu oldum bir anseneye olamıyoruz ztn o yüzden bu yılın keyfini çıkarıp şerefsizler gibi kutlamalıyız
çaktırmayalım bişey deniyorumSezon basi da ayni sozu sarf etmistin deja vu oldum bir an![]()
KDBBBBB
Hoşgeldin İmparatorSENİ ALSAM KOYNUMA KOYSAM
HAYALİ BİLE HOŞ
DELİRDİM DARALDIM
ARTIK HER ŞEY BOMBOŞ
Hoşbulduk üstat. Burdaydik da torreira şov yaptığından beri geri planda takılıyoruz biraz.Hoşgeldin İmparator
sallai de şhow yapıyor olm oraya kanalize olalım inşHoşbulduk üstat. Burdaydik da torreira şov yaptığından beri geri planda takılıyoruz biraz.