GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücumdaki kreatif oyuncu eksiğini tek başına kapatır kdb. inanılmaz bi derinlik katar takıma

sorun şu, oynayacak mı. Herkes Mertens gibi çıkmayabilir

iki kaliteli (yabanci) orta sahayi napacaksin ki? Yani bu durumda kimi gonderiyoruz? Cunku 2 orta saha alinmasini mantikli bulmuyorum kadromuza bakinca, ha gidenler olur orasi ayri.
Sezonun ilk periyodunda çok maç oynuyoruz CL’de olunca. Torreira ve Lemina’yı full randımanlı izlemek için biri 60 dk oynarken diğeri 30 oynamalı kafasındayım. CL’de 30 oynayan lig maçında 60 oynar; oyuncuların performansı düşmemiş olur. Mertens’i Torreira’yı yılın ilk periyodunda hunharca kullanınca kaybettik sezon ortasında. Aynısını istemiyorum. Sara-X-KDB’de atıyorum 8-10 bölgelerini taşırlar. Kerem Demirbay gider zaten. Sezonun ilk periyodunda Jakobs’u yine uzun süre kaybederiz, bariyerlere girer; sol bek Eren+Berkan’a kalır. Eren’in de çift kulvarı yok doğru düzgün. Kaan Sanchez’in yedeği; Apo’nun önüne de bir kişi işte. Burada şişik bölge forvette 3 yabancı olması ve 3 yabancılı bek rotasyonu oluyor. Oraları çözemedim ama nasıl yaparız 😂. Icardi bana daha dönmez gibi geliyor açıkçası ama denemeden bilemeyiz

de bruyne cok fazla avrupa hevesi kaldıgını sanmıyorum yüksek tempo yüzünden her sene 2 ay hastanede gecırıyor

ufacık dahi ihtimal olsa zorlanması gereken adam bernardo silva

kdb bir sakatlandımı hapı yuttun demektir 1-2 ay
Suudiler'i reddetmiş diyorlardı. Avrupada kalmak istiyor herhalde

Gecende KDB hantallasti o eski kreatifligi kalmadi demiyor muydunuz?

okan takıntılı bir adam,daha önce kendisine rakip olan veya begendigi yabancı oyuncuları araştırın transfer listesi onlar demektir
Transfer listemiz olduğunu düşünmen ne kadar da güzel bir düşünce. Şu anda boşta olan yada takımları tarafından gözden çıkarılan isimli ve menajerlerin önerdiği oyunculardır bence.

Suudiler'i reddetmiş diyorlardı. Avrupada kalmak istiyor herhalde
eger öyleyse iyi kdb muthiş oyuncu ama ben o riske girmem asla dybala gibi bir ayagı sürekli hastanede
yani öyle 2-3 hafta da degil bir sakatlandımı gecmıs olsun 2 3 ay yok
bize mertens gibi senede 40 mac yapabilecek koşabilecek tarzda adam lazım o yüzden bernardo dedim

Bu sene 20 aralık - 20 ocak arası Afcon var.

TFF ocak ayında süper kupa turnuvası da olacak dedi.

Avrupa maçları falan derken, o dönem bayağı bir sıkıntılı olacak gibi.

De bruyne tek bacakla ciksin, en az 6 assist yapar.

eger öyleyse iyi kdb muthiş oyuncu ama ben o riske girmem asla dybala gibi bir ayagı sürekli hastanede
yani öyle 2-3 hafta da degil bir sakatlandımı gecmıs olsun 2 3 ay yok
bize mertens gibi senede 40 mac yapabilecek koşabilecek tarzda adam lazım o yüzden bernardo dedim
Herkes bernardo der zaten de o çok imkansız bir transfer konumunda şuan. Kdb'de de dediğin soru işareti mevcut malesef

Transfer listemiz olduğunu düşünmen ne kadar da güzel bir düşünce. Şu anda boşta olan yada takımları tarafından gözden çıkarılan isimli ve menajerlerin önerdiği oyunculardır bence.
liste filan yok zaten cunku kulüpte sportif dırektor yok tamamen ezbere transfer yapılıyor
misal hoca 3lümü oynayacak 4lümü ona göre oyuncu alınmalı
3lü oynuyacam diye morata ve franky aldırdı cuesta aldırdı soktugu zararın haddi hesabı yok
özetle transfer işi profesyonellere bırakılmalı hocaya asla bırakılmaz asla
terim gibi okan hocada transferde anlamıyor maalesef

en önemli transfer hocayla gerekirse kavga edecek bir sportif akıl olur

osiensen kalırsa icardi de dönüyor o zaman hoca nasıl oynayacak sizce ? 3lu 4lü

Sezonun ilk periyodunda çok maç oynuyoruz CL’de olunca. Torreira ve Lemina’yı full randımanlı izlemek için biri 60 dk oynarken diğeri 30 oynamalı kafasındayım. CL’de 30 oynayan lig maçında 60 oynar; oyuncuların performansı düşmemiş olur. Mertens’i Torreira’yı yılın ilk periyodunda hunharca kullanınca kaybettik sezon ortasında. Aynısını istemiyorum. Sara-X-KDB’de atıyorum 8-10 bölgelerini taşırlar. Kerem Demirbay gider zaten. Sezonun ilk periyodunda Jakobs’u yine uzun süre kaybederiz, bariyerlere girer; sol bek Eren+Berkan’a kalır. Eren’in de çift kulvarı yok doğru düzgün. Kaan Sanchez’in yedeği; Apo’nun önüne de bir kişi işte. Burada şişik bölge forvette 3 yabancı olması ve 3 yabancılı bek rotasyonu oluyor. Oraları çözemedim ama nasıl yaparız 😂. Icardi bana daha dönmez gibi geliyor açıkçası ama denemeden bilemeyiz
2 yabanci orta saha kontenjani epey zorlar

Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jakobs
Jelert
Nelsson (geri geliyormus)
Zaniolo (geri geliyormus)
Lemina
Torreira
Sara
Icardi
Morata
Sallai

Simdi gelelim transferlere:

Kaleci
Stoper
Sag bek
Osimhen veya baska bir santrafor
Kanat oyuncusu
Bir de 2 orta saha dersen eder 7 yabanci oyuncu.

Yeni alinan oyuncularin hepsini gonderemeyiz-gondermezler o islerin oyle kolay olacagini sanmam.

Gitse mesela; Cuesta, Jelert, Nelsson, Zaniolo geride kalanlar soyle oluyor:

Sanchez
Frankowski
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Icardi
Morata
Sallai

9 yabanci kalmis oluyor, kisaca 5 transfer hakkimiz olur ki bana daha gercekci bir tablo olarak geliyor. 5 hakkimiz varken 2 yabanci orta sahanin alinmasi yanlis stratejici olur daha kaleci, defansa ve hucuma oyuncular lazimken burada 1-2 yerli oyuncu bulmamiz gerekiyor, zaten 14 yabancinin 2 tanesi de 21 yasinda veya genc oyuncu olmasi lazim onlari da o 5 transferden eksiltersek geriye kaliyor 3 tane direkt hedef oyuncusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt