GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de bruyne bi de karı kılıklı bi herif, milli takımda sürekli ağlıyordu kötü takımız napcaz bilmiyorum falan arkadaşlarına sallıyodu.

liderlik falan 0 mertens gibi düşünmeyin hiç
Mertens teknik ekipte kalır + KDB gelirse ok musun? :)

Ben hala daha şu n'forest'ın free agent sağ bekindeyim.

Sağlam bir kaleci ve o herifi alalım da tüm konsantrasyonu Osimhen'e vereceğim.

10 noda gerekirse Kerem Demirbay da oynayabilir. O da KDB sonuçta. :d

Ustelik bu yabancilardan iki tanesi 2004 dogumlu veya daha sonra dogmus olmali.

Kaleci, stoper , sag bek, duruma gore forvet derken kontenjan tikanir.
Geçen kadro yapayım dedim de dediğin gibi kontenjandan çıkamadım. Ama iki kaliteli orta saha gerekiyor bize bence. Hatta Xhaka+De Bruyne daha bile iyi olabilir de en azından bir tanesini yeni kurala uygun almak lazım. Chukwumeka falan CL var diye kiralık bırakırlar; opsiyon da koydurabilirsek yeter işte.

Geçen kadro yapayım dedim de dediğin gibi kontenjandan çıkamadım. Ama iki kaliteli orta saha gerekiyor bize bence. Hatta Xhaka+De Bruyne daha bile iyi olabilir de en azından bir tanesini yeni kurala uygun almak lazım. Chukwumeka falan CL var diye kiralık bırakırlar; opsiyon da koydurabilirsek yeter işte.
iki kaliteli (yabanci) orta sahayi napacaksin ki? Yani bu durumda kimi gonderiyoruz? Cunku 2 orta saha alinmasini mantikli bulmuyorum kadromuza bakinca, ha gidenler olur orasi ayri.

@Hasan Bekir

Eger de bruyne gelirse, mertens yerine 10 onunde forvet olurmu sence
Klasik 10 olur. 6 milyon maaş + 3 yıl kontrat verir bizimkiler belki +1 opsiyonu da olur. İmza parası da olur 6 milyon 3 yıla bölünmüş şekilde toplamda yıllığı 8'e gelir. İyi olru mu bilmiyorum eğer oynarsa yeni bir İdol futbolcumuz olur Falcao gibi olursa kötü olur. KDB'nin iş ahlakına teslim etmiş oluyoruz kendimizi.

Klasik 10 olur. 6 milyon maaş + 3 yıl kontrat verir bizimkiler belki +1 opsiyonu da olur. İmza parası da olur 6 milyon 3 yıla bölünmüş şekilde toplamda yıllığı 8'e gelir. İyi olru mu bilmiyorum eğer oynarsa yeni bir İdol futbolcumuz olur Falcao gibi olursa kötü olur. KDB'nin iş ahlakına teslim etmiş oluyoruz kendimizi.

de bruyne cok fazla avrupa hevesi kaldıgını sanmıyorum yüksek tempo yüzünden her sene 2 ay hastanede gecırıyor

ufacık dahi ihtimal olsa zorlanması gereken adam bernardo silva

kdb bir sakatlandımı hapı yuttun demektir 1-2 ay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt