Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.788
- 5.003
Mertens sonrası oraya kaşar bir 8.5 numara şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens teknik ekipte kalır + KDB gelirse ok musun?de bruyne bi de karı kılıklı bi herif, milli takımda sürekli ağlıyordu kötü takımız napcaz bilmiyorum falan arkadaşlarına sallıyodu.
liderlik falan 0 mertens gibi düşünmeyin hiç
yaw kdb maçların %70ine çıkabilecek olsa her türlü okum zaten adamın topçuluğu tartışılmazMertens teknik ekipte kalır + KDB gelirse ok musun?![]()
Tier kaç repubblica
Kaleci, stoper , sag bek, duruma gore forvet derken kontenjan tikanir.Chukwumeka+De Bruyne yapar yoluma bakarım.
Devre arası Forrest, West Ham teklifler yapmış. Şu an onlar hala istiyor sanırım Leipzig ve Napoli'nin de ciddi ilgilendiği söyleniyor.Hangi takım?
Geçen kadro yapayım dedim de dediğin gibi kontenjandan çıkamadım. Ama iki kaliteli orta saha gerekiyor bize bence. Hatta Xhaka+De Bruyne daha bile iyi olabilir de en azından bir tanesini yeni kurala uygun almak lazım. Chukwumeka falan CL var diye kiralık bırakırlar; opsiyon da koydurabilirsek yeter işte.Kaleci, stoper , sag bek, duruma gore forvet derken kontenjan tikanir.
iki kaliteli (yabanci) orta sahayi napacaksin ki? Yani bu durumda kimi gonderiyoruz? Cunku 2 orta saha alinmasini mantikli bulmuyorum kadromuza bakinca, ha gidenler olur orasi ayri.Geçen kadro yapayım dedim de dediğin gibi kontenjandan çıkamadım. Ama iki kaliteli orta saha gerekiyor bize bence. Hatta Xhaka+De Bruyne daha bile iyi olabilir de en azından bir tanesini yeni kurala uygun almak lazım. Chukwumeka falan CL var diye kiralık bırakırlar; opsiyon da koydurabilirsek yeter işte.
Klasik 10 olur. 6 milyon maaş + 3 yıl kontrat verir bizimkiler belki +1 opsiyonu da olur. İmza parası da olur 6 milyon 3 yıla bölünmüş şekilde toplamda yıllığı 8'e gelir. İyi olru mu bilmiyorum eğer oynarsa yeni bir İdol futbolcumuz olur Falcao gibi olursa kötü olur. KDB'nin iş ahlakına teslim etmiş oluyoruz kendimizi.
Klasik 10 olur. 6 milyon maaş + 3 yıl kontrat verir bizimkiler belki +1 opsiyonu da olur. İmza parası da olur 6 milyon 3 yıla bölünmüş şekilde toplamda yıllığı 8'e gelir. İyi olru mu bilmiyorum eğer oynarsa yeni bir İdol futbolcumuz olur Falcao gibi olursa kötü olur. KDB'nin iş ahlakına teslim etmiş oluyoruz kendimizi.