GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucretinden haberim yok cok yuksek istiyorsa tabi gerek yok
Galiba Arap takımından 15 filan alıyor. Fener 8 milyonunu ödedi. Almaya kalksak bize daha pahalıya patlar.
Ayrıca bize daha skoreri lazım.
Geçen Eylül'de almak istediğimiz Lauriente'yi alır gibiyiz. Bu sene Serie B'de en son 18 gol 6 asisti vardı. 2. lig diye düşünebilirsin ama Serie A'da 7 - 10 arası gol ortalaması vardı

Galiba Arap takımından 15 filan alıyor. Fener 8 milyonunu ödedi. Almaya kalksak bize daha pahalıya patlar.
Ayrıca bize daha skoreri lazım.
Geçen Eylül'de almak istediğimiz Lauriente'yi alır gibiyiz. Bu sene Serie B'de en son 18 gol 6 asisti vardı. 2. lig diye düşünebilirsin ama Serie A'da 7 - 10 arası gol ortalaması vardı
Aslinda lazim olan cidden forvetten devsirme bir kanat hani zamandaki
Joe Cole gibi bir isim
Senede 15 golu 10 asist yapacak bir kanat yoksa diger kanatta yunus oynar
Bu skorer kanadi bulursak herkesin uzerindeki yuk kalkar

Bir kanat skor diger kanat yunus az skor ama cok asist yapar dengelenir

Veya
Zaha 9
Kerem 10
Ziyech 6
BAY 6
Iyi yedeklerin olacak. Bu sene sadece Yunus ve BAY ki onlar da Ocak ayından sonra durdu. Sallai hiç yoktu. Geçen yaz Oguz'u almalıydık. Oğuz'u yedeğe koysan sorun olmazdı. Şimdi Yunus'u yedeğe koymak zor. Mutlaka sorun çıkar. Onun için Sallai hem sağ bek hem kanatlarda oynar ama 1 tane daha yedek şart.

Gitmesi gereken yabancı oyunculardan Temmuz sonuna kadar hızlıca kurtulabilirsek önümüz açılır fakat hiç öyle olacağını sanmıyorum.

- Muslera (Umarım uzatmazlar)
- Mertens
- Jelert (En kötü ihtimalle kiralık)
- Frankowski
- Cuesta
- Jakobs (Maaşıdan dolayı çıkmamız lazım. Eren ve uygun maaşlı Köhn sol beki çok rahat götürürler)
- Kerem Demirbay

Bunlarda dışında kiralıktan dönenler de var.

- Zaniolo (Kiralık gelirleri bonservisini çıkardı sayılır. Kimsenin büyük para vereceğini sanmıyorum. Bir an önce kurtulmak lazım)
- Nelsson (Umarım akıllanmıştır. Yedek stoper için çok uygun bir aday. Roma almamasına rağmen gitmek isterse göndeririz)
- Ross (En kötü ihtimalle yine kiralık gitmesi lazım)
- Köhn (Jakobs'dan çıkabilirsek uygun maaşından dolayı rotasyonda tutulmalı)
- Zaha (2026'da kiralık sözleşmesi bitiyor)

Ciddi gitmesi gereken adam sayısı var. Bir de bunların yanında Barış, Sara, Yunus, Davinson gibi teklif gelmesi muhtemel oyuncular var.

Gideceklerle, geleceklerle kısaca çok ciddi bir kadro yenilemesine ihtiyacımız var.

Bu transfer dönemi çok kritik umarım üstesinden gelebilirler. Yalnız benim hiç umudum yok.

Profesyonel bir ekip lazım. Hatip matip, kavukçu mavukçunun üstesinden gelebileceği bir transfer dönemi değil.

Son düzenleme:
Bu barışın amacı fbli bi youtube kanalında yer kapmak

herifin tivitlerine biraz göz gezdirince ifb sempatizanı olduğu bariz

bi de şunu yazmis kodumun siskosu

ts fb ynen kavga ederken biz aradan siyriliyomusız

ulan görende ts şampiyonluklara abone bi ekip zanneder

40 yılda bi samp gören kasaba takimisiniz

14 yıl önce gelen kalecimiz, sizin tarihinizde kazandiginiz sampiyonluktan fazla sampiyonluk gördü

allahin dombilisi

Bunu trtde tsli kontenjanından oturtuyolardi ama biraz izleyince fenerli olduğu anlaşılıyor, zaten artık gizleme geregide duymuyor

d624937c-50c9-47e5-98fd-65c5ca2c6700.webp

Mesajları süreli yapmis 24 saatte kayboluyor

Sanirsin vekil cocugu

İnanılmaz bi güvensizlik var bana karsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt