GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa göğüs diyorlardı, bir de TR için başka firma deniyordu göğüs için toplam 20 milyon euro. Şimdi Samiyen'in dediğinden anladığım Turkcell hiç göğüs sponsoru olmayacak bambaşka bir sponsorluk yapacak.
benim azeri arkadasın tanıdıgı bizim kulüpte yöneticiymiş haberini ocak ayında vermıstım socar daha büyük bir anlasma yapacak gibi birşey demişti

benim azeri arkadasın tanıdıgı bizim kulüpte yöneticiymiş haberini ocak ayında vermıstım socar daha büyük bir anlasma yapacak gibi birşey demişti
Socar'dan vazgeçmek bana da hiç mantıklı gelmiyor. 1 yıllık anlaşması kalmıştı 3-5 yıllık yıllık 10 milyondan uzatması çok iyi olur. Türkiye içinde inşaat şirketi diyen var Rams- Nivak gibi.

Socar'dan vazgeçmek bana da hiç mantıklı gelmiyor. 1 yıllık anlaşması kalmıştı 3-5 yıllık yıllık 10 milyondan uzatması çok iyi olur. Türkiye içinde inşaat şirketi diyen var Rams- Nivak gibi.
ifbli safi çimento filan mı acaba herifler 3 büyük kulübe de sponsor oldu bir biz yokuz

Acaba Raspadori'ye tekrara gidilir mi? Kanat için yada Mertens gibi.

Acaba Raspadori'ye tekrara gidilir mi? Kanat için yada Mertens gibi.
mertens rolüne pek uygun degil daha cok 2.forvet oyuncusu yardımcı forvet gbi oyun kurulumu pek yok
zaten napoli oynatmaya basladı gelmez
bize mertensin genc hali lazım eger yaşlıysada hastane derdi olmyn biri

Bu maximen kiralikti dimi aslinda yabanci hakki olsa alip yedege koyacaksin adam beyinsiz ama muthis atlet acaip adam geciyor bizim takimda degisik isler yapabilir
Kral sen değil miydin Osimhen ücreti için bir sakatlık vs yaşasa etse o kadar yatırım çöp olacak diyen? Şimdi zevk için yedeğe milyonluk eşsek istiyorsun

..

1747033989781.webp

ne alaka yaw

önemli olan topçuların gönlünü hoş etmek burada karısı aracılığıyla yoksa kim takar

bayağı saçma hareket
Ben olsam sinir olurdum.

Copcu tipli rapcinin yaninda sirf inadina takilan kadina ne alak hediye diye.

Osimhen coconut isini ile ayni

jacobs- 8 meuro
jelert- 9 m euro
cuesta- 8 m euro
ahmed kutucu- 6 m euro

fazla bişey anlatmaya gerek yok, 31 m euro vermişiz şunlara
O listede Jelerti hemen silmiyorum ama hoca resmen yoketti cocugu diyebilirim.

Frankowskide buyuk hayal kirikligi yasadim, adapte mi olamadi acaba diyorum...beklentim hala var ama defansif bek olmadigi surece.

Jakobsa keske 1 lira vermesekte Eren Kohn dursa orasi icin

Kutucu balon oldugunu kanitladi, gecen ya oguzu biz almamiz gerekiyordu , kutucuyu fener alacakti o zaman.

Cok is var bu yaz cok...

En azindan on eleme derdi falan olmayacak - o surec altin degerinde, hata luksumuzde yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt