Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.242
- 49.096
- 2.968
Lig bitti yaw.Daha lig bitmeden bu haberlerin çıkması da hoş değil bu arada. Haftaya çıksa daha doğru olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig bitti yaw.Daha lig bitmeden bu haberlerin çıkması da hoş değil bu arada. Haftaya çıksa daha doğru olurdu.
Avrupa göğüs diyorlardı, bir de TR için başka firma deniyordu göğüs için toplam 20 milyon euro. Şimdi Samiyen'in dediğinden anladığım Turkcell hiç göğüs sponsoru olmayacak bambaşka bir sponsorluk yapacak.Turkcell ŞL için sponsor olacaktı zaten
benim azeri arkadasın tanıdıgı bizim kulüpte yöneticiymiş haberini ocak ayında vermıstım socar daha büyük bir anlasma yapacak gibi birşey demiştiAvrupa göğüs diyorlardı, bir de TR için başka firma deniyordu göğüs için toplam 20 milyon euro. Şimdi Samiyen'in dediğinden anladığım Turkcell hiç göğüs sponsoru olmayacak bambaşka bir sponsorluk yapacak.
Socar'dan vazgeçmek bana da hiç mantıklı gelmiyor. 1 yıllık anlaşması kalmıştı 3-5 yıllık yıllık 10 milyondan uzatması çok iyi olur. Türkiye içinde inşaat şirketi diyen var Rams- Nivak gibi.benim azeri arkadasın tanıdıgı bizim kulüpte yöneticiymiş haberini ocak ayında vermıstım socar daha büyük bir anlasma yapacak gibi birşey demişti
ifbli safi çimento filan mı acaba herifler 3 büyük kulübe de sponsor oldu bir biz yokuzSocar'dan vazgeçmek bana da hiç mantıklı gelmiyor. 1 yıllık anlaşması kalmıştı 3-5 yıllık yıllık 10 milyondan uzatması çok iyi olur. Türkiye içinde inşaat şirketi diyen var Rams- Nivak gibi.
Yok olmaz o.ifbli safi çimento filan mı acaba herifler 3 büyük kulübe de sponsor oldu bir biz yokuz
mertens rolüne pek uygun degil daha cok 2.forvet oyuncusu yardımcı forvet gbi oyun kurulumu pek yokAcaba Raspadori'ye tekrara gidilir mi? Kanat için yada Mertens gibi.
Kolpadan kaçınalım.2 post attık osimhen transferi açıklanacak nerdeyse
Çok büyük müyüz bilmiyorum ama en büyüğüz
Kral sen değil miydin Osimhen ücreti için bir sakatlık vs yaşasa etse o kadar yatırım çöp olacak diyen? Şimdi zevk için yedeğe milyonluk eşsek istiyorsunBu maximen kiralikti dimi aslinda yabanci hakki olsa alip yedege koyacaksin adam beyinsiz ama muthis atlet acaip adam geciyor bizim takimda degisik isler yapabilir
Ben olsam sinir olurdum.ne alaka yaw
önemli olan topçuların gönlünü hoş etmek burada karısı aracılığıyla yoksa kim takar
bayağı saçma hareket
O listede Jelerti hemen silmiyorum ama hoca resmen yoketti cocugu diyebilirim.jacobs- 8 meuro
jelert- 9 m euro
cuesta- 8 m euro
ahmed kutucu- 6 m euro
fazla bişey anlatmaya gerek yok, 31 m euro vermişiz şunlara