GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan
Abdülkerim
Kerem Demirbay
Mertens
Barış

Bunlarsız ilk 11 istiyorum

Bu noktadan sonra Okan Buruk'un başarılı olacağına inanmıyorum. Bence artık dümen ve direksiyon kontrolden çıkmıştır. Takım ve hoca arasında kopukluk mevcuttur. Dün Barış Alper ve birkaç oyuncunun vücut dilinden hiç hoş mesajlar almadım. Takım sahadaki düzeni istemiyor. "O kadar rahat ve rehavetle oynuyorlar ki yürüye yürüye oynuyorlar" diye yorum yapmıştım ama meğer ondan ötesi yokmuş takımda. Son derece kötümserim, mevcut formasyon ve anlayışla başarı beklemiyorum.

Okan Hoca'nın "şalvarbank" hesabı ceplerinde bahaneleri bitmiyor. Osimhen konusu mesela çok büyük bir ayıp, hiç girmiyorum. Az zamanda bu kadar başarısızlığı hazmetmesi zor. En hazırlıksız döneminde bile ezeli rakiplerinden birinden 5 yiyemezsin. Young Boys'a 2 fark atıp yollamak zorundasın. 5-0'dan 5-5'e geldi iki maç ki biri hani mahalle takımı. Trübünleri yok adamların. Konuşacak bir şey yok bence.

Bu noktadan sonra Okan Buruk'un başarılı olacağına inanmıyorum. Bence artık dümen ve direksiyon kontrolden çıkmıştır. Takım ve hoca arasında kopukluk mevcuttur. Dün Barış Alper ve birkaç oyuncunun vücut dilinden hiç hoş mesajlar almadım. Takım sahadaki düzeni istemiyor. "O kadar rahat ve rehavetle oynuyorlar ki yürüye yürüye oynuyorlar" diye yorum yapmıştım ama meğer ondan ötesi yokmuş takımda. Son derece kötümserim, mevcut formasyon ve anlayışla başarı beklemiyorum.

Okan Hoca'nın "şalvarbank" hesabı ceplerinde bahaneleri bitmiyor. Osimhen konusu mesela çok büyük bir ayıp, hiç girmiyorum. Az zamanda bu kadar başarısızlığı hazmetmesi zor. En hazırlıksız döneminde bile ezeli rakiplerinden birinden 5 yiyemezsin. Young Boys'a 2 fark atıp yollamak zorundasın. 5-0'dan 5-5'e geldi iki maç ki biri hani mahalle takımı. Trübünleri yok adamların. Konuşacak bir şey yok bence.
En kötü 20-30 adet avrupada orta ve üst seviye takımlarını maçını izleyen herhangi bir insan yanlışı görebilir.3. sene olmuş hala ortasaha boşaltıyor.Önde anlamsız pres ile 4-5 kişi oyundan düşüp hızlı hücumda 1e1de kalan stoperler yüzünden sürekli pinpon topu gibi futbol izliyoruz.Set oyunu asla bilmeyen,Yerinde aktif dinlenme yapmayı bilmeyen bir avrupa hocası olamaz.Maximum anadolu takımı hocası seviyesinde olan adama hayvani kadro ile şampiyonluk kazandırmıştır bu klüp.

Alkmaar ve Ajax maçlarından inanilmaz tırsıyorum

Jelert bundan sonra ilk 11 olmalı. Bu adama 9 milyon para verdik. Bek pozisyonuna 9 milyon verip bu tutmadı diyecek kulüp değiliz bu adamın iyi kötü her maç oymaması gerekiyor. Yerine oynayanlarında ondan pek bir fazlası yok yani elimizdekini ıskartaya çıkarmanın bir anlamı yok

Jelert bundan sonra ilk 11 olmalı. Bu adama 9 milyon para verdik. Bek pozisyonuna 9 milyon verip bu tutmadı diyecek kulüp değiliz bu adamın iyi kötü her maç oymaması gerekiyor. Yerine oynayanlarında ondan pek bir fazlası yok yani elimizdekini ıskartaya çıkarmanın bir anlamı yok
afedersiniz ama o adamdan bir bok olmaz. kolay kolay da yazmam şu lafı. tamamen o zenci herifi son dk alamadık diye panikle gittiler oturdular kopenhagın kucağına. beceriksizin teki. ne top kontrolü var ne mücadele gücü. kaptırdığı toplarla 50mt geriye kosturuyor bizi.

takımda yunus akgün tipindeki oyuncu sayısını arttırmamız gerek. çalım atabilen 2. bir oyuncumuz yok koskoca takımda resmen.

takımda yunus akgün tipindeki oyuncu sayısını arttırmamız gerek. çalım atabilen 2. bir oyuncumuz yok koskoca takımda resmen.
Olur mu ya fizik lazım fizik

Fizik olunca şov yapıcaz fizik

Takımda dribbling yapacak adam yok şunu göremediler ya skandal

Yunus şapkadan tavşan çıkarmasa acaba napacaktık.

Fatih Terim gelirse Kemerburgazı yakarım

İlk golün %90'ı Yunus'un. İkinci golü de kendi attı. Davinson'da güzel pas verdi. Dün Yunus iyi olmasaydı puan dahi alamayabilirdik

Farkli gecer. Biz her zaman oynamayan kendi kalesine otobüs ceken takimlara zorkuk cekiyoruz. 5 lig takimi olsun cözemiyoruz o isi.
Sonuç? 3 0 ve 2 0'dan maç vermenin sebebi otobüs mü?
Bu iki takım da büyük ihtimalle 2 - 3 pasla kalemize gelecek takımlar. + Geriye çekilsek de takım savunmamız çok kötü

CL'de sonuncu olan ve Uefa'da sonuncu olan takımın ortak özelliği nedir?

Sonuç? 3 0 ve 2 0'dan maç vermenin sebebi otobüs mü?
Bu iki takım da büyük ihtimalle 2 - 3 pasla kalemize gelecek takımlar. + Geriye çekilsek de takım savunmamız çok kötü
Orasida var, oda gercek bi 6 no olmamasindan kaynaklaniyor. Ama bu maclar yine farkli gecer. Oynayan takimlara karsi yine azda olsa farkli oluyor is.

Böyle bir oyun anlayışı olamaz olmamalı da zaten. Yani her maçın 2. yarısını rus ruleti gibi oynuyoruz. Hurra hücum hurra geri koşalım buna ne oyuncular dayanır, ne de taraftar...

Bu bir oyun anlayışı değil saçma sapan bir aforizma gibi. Dün çıkan görüntüler hiç hoş değil. Ayrıca Davinson ve Torreira'yı bu şekilde kullanmaya devam ederse hoca gerçekten büyük yazık eder.

Davinson'un bu fütursuzca baskısı rakibi en fazla 20 dakika şaşırtır. Onu yapmaya devam etmesi halinde RFS bile çok güzel arkasını işler işledi de. Apo'da ileri basmaya çalışıyor, çoğu pozisyonda saçma sapan tek stoperle savunduğumuz garip görüntüler ortaya çıkıyor. Bu hiç normal bir şey değil.

Hocayı severiz fakat hem her maç sonrası saçma sapan bahanelere sığınması hem de garip gurip kendi oyuncuları hakkında konuşması artık fazlasıyla can sıkıyor. Kendi kurduğu düzeni kendi kendine yıktı. Bu saatten sonra 2 maçlık canı kaldı yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt