Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Edit: İki mesaj ard arda gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT= Fatih TekkeÖyle bir şey yapması yakışık almaz. Fatih hoca neyse de bende artık Mert Çetin görecek hal yok..
FT deyince Fatih Tekke'yi kim anlar be renktaşFT= Fatih Tekke
En kötü 20-30 adet avrupada orta ve üst seviye takımlarını maçını izleyen herhangi bir insan yanlışı görebilir.3. sene olmuş hala ortasaha boşaltıyor.Önde anlamsız pres ile 4-5 kişi oyundan düşüp hızlı hücumda 1e1de kalan stoperler yüzünden sürekli pinpon topu gibi futbol izliyoruz.Set oyunu asla bilmeyen,Yerinde aktif dinlenme yapmayı bilmeyen bir avrupa hocası olamaz.Maximum anadolu takımı hocası seviyesinde olan adama hayvani kadro ile şampiyonluk kazandırmıştır bu klüp.Bu noktadan sonra Okan Buruk'un başarılı olacağına inanmıyorum. Bence artık dümen ve direksiyon kontrolden çıkmıştır. Takım ve hoca arasında kopukluk mevcuttur. Dün Barış Alper ve birkaç oyuncunun vücut dilinden hiç hoş mesajlar almadım. Takım sahadaki düzeni istemiyor. "O kadar rahat ve rehavetle oynuyorlar ki yürüye yürüye oynuyorlar" diye yorum yapmıştım ama meğer ondan ötesi yokmuş takımda. Son derece kötümserim, mevcut formasyon ve anlayışla başarı beklemiyorum.
Okan Hoca'nın "şalvarbank" hesabı ceplerinde bahaneleri bitmiyor. Osimhen konusu mesela çok büyük bir ayıp, hiç girmiyorum. Az zamanda bu kadar başarısızlığı hazmetmesi zor. En hazırlıksız döneminde bile ezeli rakiplerinden birinden 5 yiyemezsin. Young Boys'a 2 fark atıp yollamak zorundasın. 5-0'dan 5-5'e geldi iki maç ki biri hani mahalle takımı. Trübünleri yok adamların. Konuşacak bir şey yok bence.
afedersiniz ama o adamdan bir bok olmaz. kolay kolay da yazmam şu lafı. tamamen o zenci herifi son dk alamadık diye panikle gittiler oturdular kopenhagın kucağına. beceriksizin teki. ne top kontrolü var ne mücadele gücü. kaptırdığı toplarla 50mt geriye kosturuyor bizi.Jelert bundan sonra ilk 11 olmalı. Bu adama 9 milyon para verdik. Bek pozisyonuna 9 milyon verip bu tutmadı diyecek kulüp değiliz bu adamın iyi kötü her maç oymaması gerekiyor. Yerine oynayanlarında ondan pek bir fazlası yok yani elimizdekini ıskartaya çıkarmanın bir anlamı yok
Farkli gecer. Biz her zaman oynamayan kendi kalesine otobüs ceken takimlara zorkuk cekiyoruz. 5 lig takimi olsun cözemiyoruz o isi.Alkmaar ve Ajax maçlarından inanilmaz tırsıyorum
Olur mu ya fizik lazım fiziktakımda yunus akgün tipindeki oyuncu sayısını arttırmamız gerek. çalım atabilen 2. bir oyuncumuz yok koskoca takımda resmen.
Sonuç? 3 0 ve 2 0'dan maç vermenin sebebi otobüs mü?Farkli gecer. Biz her zaman oynamayan kendi kalesine otobüs ceken takimlara zorkuk cekiyoruz. 5 lig takimi olsun cözemiyoruz o isi.
Orasida var, oda gercek bi 6 no olmamasindan kaynaklaniyor. Ama bu maclar yine farkli gecer. Oynayan takimlara karsi yine azda olsa farkli oluyor is.Sonuç? 3 0 ve 2 0'dan maç vermenin sebebi otobüs mü?
Bu iki takım da büyük ihtimalle 2 - 3 pasla kalemize gelecek takımlar. + Geriye çekilsek de takım savunmamız çok kötü